olayın dsg ile bağlantısı yok ama herkes biliyor dsg sorunlu bir şanzıman,bunu bilee bile alan bana göre enayi ve fanatikten başka birşey değildir:)
"DSG' yi kullanmayı beceremeyip kısa zamanda bozup sonra da şanzımana bok atanlar da bana göre sığırın önde gidenidir" dersem bu atışmanın sonu sizce nereye varacak.
Adam kızdırma bujisi arızası yazmış siz DSG' nin sıkıntısından dem vuruyorsunuz. Ya DSG şanzımanlı araç almaya paranız yetmedi içinizde ukde kaldı ya da aldınız ve bir şekilde arızalandı ve siz de anti-DSG grubuna dahil oldunuz. Bu gruba dahil olunca da DSG şanzımanlı araç alan herkese hakaret etme beratı verdiler ki bunları yazdınız.
Not-1 : DSG' ye sorunlu diyenler hiç EDC, Esaytronic, CVT kullanmamış kişiler malesef.
Not-2 : Ha ben aracımı alırken 1.2TSI motorla mecburen DSG aldım zira manuel olanı yoktu. Olsaydı manuel alırdım.
Not-3 : DSG' yi boşverin de mazota 3,37 lira ödeyip bunun %66' sının vergi olduğunu bile bile hâlâ ... ... ... neyse boşverin. Selametle İnşaallah.
İYİ şoför, herhangi bir durumda, iki şoförden birinin durması, ya da yavaşlaması gerekiyorsa, \'Hak, kural\' falan demeden, ilk davranan, canının ve malının kaderini başkasının inisiyatifine bırakmayandır!