Önceki sayfalarda Eskişehir üzerinden gelmek isteyenler için bir tarif var.
İstanbul, Bolu tarafından TEM'den gelecekler için ekliyorum. Olay çok kolay.
Yukardaki Akıncılar gişeye geldiniz, ücretinizi biletinizle ödediniz...
KM sayacınıza bakın ve 11 km kadar sonra sağa doğru Ankara içine ayrılacak yol, siz hiç bir yere girmeden dümdüz gelin, gişelerden sonra beni görene kadar soldan kaptırın yane
Tabelalarda düz geldiğinizde Eskişehir, Konya, hatta abartıp Adana falan yazabilir (tabela okumadığım için hatırlamıyorum bende tam
) hiç kafanızı karıştırmasın. Düz.
(genelde Ankaraya bize gelenler hep dönüyor Ankaraya gidicez diye, dönmeyin ney, dümdüz...!
Siz gişelerden sonra dümdüz geldikten bi 18 km kadar sonra ben sizi karşılayacağım, olduda otoban polisi ne ayaksın bekleme yapma dedi, nahada göstereceğim yerden döneceksiniz en kötü ihtimal,
Ayaş yazar tabelada, ordan.
Optimum, MediaMarkt'ın büyük ışıklı tabelaları ipucu olsun, yoldan görünüyor, onu geçmeden evvel iniyorsunuz Ayaş sapağından.
Kırmızı noktada bulunmaya çalışacağım, diyelimki olamadım, yeşil yoldan iniliyor, en kötü aşağıda olurum zaten. morla yuvarladığımda Optimum denen AVM.
Şöle gözüküyor yoldan Optimum. Olur ya bir yanlışlık oldu, burayı görünce durun daha fazla gitmeyin.
Saat kaçta çıkıp kaç gibi buralarda olmayı planladığınızı bana bildirirsiniz, bende 20 dk. öncesinden bulunmaya çalışırım.
Aklında ulaşım ile ilgili soru işareti olana yardımcı olayım.