0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Liste : skodam ve skodaturkey İtirazı olan beri gelsin İrfanTmygokhanuğurakaryng1968real81hakanerdoğankecelibluedayspırtıumutkubatyusufbyz06navyselim_ankserdar6306serhanalkanserkanalkanmustişahinbeytullahcececenkersenbroomfabiasporthetepeşahinbeykrykmzdemir01mdindasturker
bunlar meçhul.....
Cihangir abidemi geliyo ya yeni gördüm?
istanbul-izmit-düzce den gelecek arkadaşlarla saat 10 gibi METRO BOLU DAĞI tesislerinde buluşalım ? ne dersinizz....
olur ahmet abi... tesis bolunun çıkışında... gerede tarafında olması lazım... ondan sonra çok yolumuz kalmıyo zaten...:ok:
Ordan Angara 15 dk zaten :kiki: GENEL UYARI: Mevsim falan malum, benim yaptığım km'nin kat be katını yapmışsınız biliyorum ama yinede ne olur dikkati elden bırakmayalım.
makiniste söylerim:kiki::kiki:
biz angara tavşanımıyız... hiç sevmeyiz sürati... tın tın 1 satte geliriz...:hhh::ok:
söle sert dalmasın virajlara Tıntınıda bi saat :++:
c.tesi ank gidip döndüm... cankurtaranda sisden 10 m önümüzü göremiyoduk... tek sıkıntı cankurtaranda... orda bişey yoksa hiçbiyerde yoktur... :ok:
Başkanım ne yaptın , nasıl gidiyor vaziyet ?:hanz: Senin yüksek km'li fabito gelebilecekmi oralara..