hakan 2 nolu girişi bulamayanlar için ana giriş önünde tertip lazım olurmu.
eskişehir tarafından gelecekler yol danışma problemi varmı. polatlıdaki arkadaş sanırsam biliyor adresi. karşılama komitesi lazımsa haber edin.
otoban çıkışnda alıyım olmazsa.
bu arada her gördüğüm skodanın üstüne yazıyorum bir etiket tarih ve adres verip davet ediyorum.
hakan sende yapsana okul civarında müsaitsen.
bizim kışlada yazdım herkesin camına taktım yağmurdan bozulmadılarsa okurlar inşaallah.
Abi ben Istanbul ekibini alıp direk otobandan alıp geliyorum 2 ye, ha birde te Adanadan gelirse Cihangir Abiyi
Gökhan Abiyide orada bekleyecektim ama Serdar Abi alacak onu. Ankaralı arkadaşlar içinse sorun yok diye düşündüm
Varsa eğer, buyurun 2.giriş. Devlet hastanesi dedin mi biter
İstanbul Yolundan Harikalar Diyarına giriş yoktur. Ayaş Yolu üzerindedir. (D-140) Harikalar Diyarının bir çok girişi vardır. Biz arabaları park edip bekleyebilmek ve piknik alanına yakın olduğundan ötürü 2. girişi seçtik. Malzeme taşımamız gerekecek zira, içeri araç almıyorlar.
Otopark ücreti 4 TL, zaman sınırı yok.
Yukarıdaki fotoğrafa bakın, beyaz çizgi ile işaretli yol, Ayaş Yoludur. İstanbul Yolundan (Ankara tarafı tabi) gelinecekse önce Ayaş Yoluna çıkılıp, buraya kadar devam edilmelidir.
Beyaz çizgi ile işaretli yol Ayaş Yolu'dur, siz o yolu takip edeceksiniz. Yeşil ile kestiğim köprü, yani Bulvar,
Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'dır. Köprünün altından geçmeden önce sağa kıvrılacaksınız, hafif yokuş yukarıdır.
Ben bulvarı bulamam derseniz zaten sağınıza baktığınızda Lunapark ve Harikalar Diyarını göreceksiniz. Gördükten sonra uyanın ve bulvarı bekleyin, oradan dönün, zaten beyaz çizgim devam ediyor tam buluşma noktamıza.
Harikalar Diyarının etrafında olupta buluşma noktamızı bulamama durumu olabilir, onun içinde
siyah ile yuvarladığım nokta Sincan Devlet Hastanesidir, kime sorsanız gösterir. Siz devlet hastanesinin arkasındaki fotoğrafta gözüken yola geleceksiniz, zaten tenhadır.
Mor ile işaretlediğim 3. giriştir, onu geçip az yukarı gelin bi kaç metre, orda 2 var, orada olmaya çalışacağız.