arkadaşlar birkaç testten sonra mirrorlinkin sadece yazılımsal bir şey olmadığına emin oldum bu sadece yazılımsal bir şey değil boleronunda desteklemesi lazım mirrorlink isteyen boleroyu değiştirecek diğer bir konu mirrorlinkin olmadığı yani 2015 haziran ayından önceki araçlarda bulunan boleroya geri görüş kamerası bağladım harika çalışıyor superb deki görüntü aynen çıkıyor bilginize şimdi mirrorlink mevut olan bir bolero satın aldım boleroyu benim araca bağlayıp mirrorlinki aktif etmeye çalışacağım onunda cevabını bu hafta sonu alacağım size de ek bilgi geçerim mirrolink olan boleronun olmayan ile bağlantıları farklı soketleri farklı kesip biçip uydurmak lazım yada dönüştürücü kullanmak lazım kafamı kurcalayan da bu oldu zaten bakalım hafta sonu net bilgiye ulaşacağım
bu arada mirrorlink in yazılımsal olmadığını yazılımı yükselterek anladım o yüzden yazılımı bulsan da sadece yazılım kurtarmıyor
geri görüş kamerası maliyeti
kamera : 75 tl
bağlantı aparat ve kabloları 50 tl ye mal oldu yani toplam masraf 125 tl soran olur diye ben peşinen yazayım
bunlar için kesinlikle servise gitmeye ve 1200 tl vermeye değmez