Siz de eğer gittiyseniz deneyiminizi paylaşır mısınız?
Merhaba, tabiki.
Saat 10:45'de giriş yaptım, hemen bir görevli gelip aracı kontrol etti, stepne havası inmiş hava ekleyelim sorun olmasın size dedi, sol ön cam gıcırdıyordu açıp kapatırken onu fark etti, halledelim onuda dedi. Sonra evrakları doldurduk ve ortalama 4 saat süreceğini söyledi.
Bujiler geçen bakım değişmiş olduğu için değiştirmeyelim dedi, yağ, filitreler değişecek ve genel kontrol yapılacak dedi.
Saat 15:00 gibi görevli tekrar geldi, ön cam gıcırtısı için sprey yaptıklarını ama sesin kesilmediğini vaktim varsa kapıyı açıp makara ve motora bakmak istediklerini, eğer parça değişirse de garantiden yapılacağını söyledi. Aracın 2013 model olduğunu ve garantisinin olmadığını ilettim, problem değil dedi ve teknisyene halletmesini söyledi. Kapı açıldı ve bir makara değişti, yağlandı.
16:00'da aracı teslim aldım, 3 hafta sonra çocuğum olacağı için klima dezenfektasyonu da yaptırdım. Bakım için 550TL, dezenfekte için 100TL gibi bir fiyat çıkar demişlerdi ama toplamda 615TL ödedim. Cam sorunu garantiden halledildi ve gıcırtı kalmadı.İç ve dış temizliğide gayet yeterliydi. Dezenfekte yapıldığı açıkça belliydi.
Servis danışmanına "iyi niyet garantisini" sordum tavırlarını öğrenmek için, gayet tabi yapıyoruz, başınıza bir şey gelirse özellikle DSG ve su pompası için kullanabilirsiniz, faydalanan bir çok müşterimiz oldu dedi.
Olumsuz diyebileceğim tek şey, bekleme salonunun olmaması. Satış yapılan yerin hemen arkasında 6 adet koltuk var ve orada bekliyorsunuz.Arada ablayı yakalarsanız çay içebiliyorsunuz.
Genel olarak servisten memnun kaldım, ne bana nede başka müşterilere kötü davranıldı,sorun yaşayan bir kaç müşteriyi de kibarca ikna ettiler.
Cumartesi günü olduğu için bakımın 4 saat sürmesini normal karşıladım ama yinede fazla sürdü gibi geldi.
Başımdan geçenler bunlar, umarım yardımcı olur size.