Ankaradaki iki servis de 1.4 TDI 30.000 bakımı için 835 - 865 gibi rakamlar verdi.
And'a haftasonu gideceğim bir aksilik olmazsa. Ancak telefondaki arkadaş bujilere dair bilgilendirme yapmadı.
Yağ, filtreler vs. değişecek dedi. 15.000 bakımının aynısı gibi bir şey sanırım
Merhaba. Ocak ayında 1.4 TDI DSG aracımın 30000 bakımını Ankara'da yaşamama rağmen, forumda bazı arkadaşların Ankara'daki bayilerde yaşadığı kötü deneyimler ve 1-2 ay sonrasına gün verilmesi nedeniyle Konya Konmar'da 736 TL ye yaptırdım. Hem istediğim güne randevu aldım hem de Ankara'dan 100 küsür lira daha ucuza hallettim. 15000 bakımını da orada yaptırmış ve memnun kalmıştım. Ama bu ikinci bakımda aracın iç kısmında muhtelif yerlerde ustaların yağlı ellerinin değdiği yerler vardı, teslim alırken acelem vardı, pek inceleyememiştim, Allah'tan bej koltuk döşemelerinde değil de plastik kısımlarda vardı ve çıkarabildim. Tek şikayetim bu (aslında bu özensizlik affedilir gibi değil de neyse). Bu özensizlik haricinde tavsiye ederim yolunuz düşerse Konya'ya.
Diğer taraftan, 15000 bakımına ek olarak 30000 bakımında yakıt filtresi de değişiyor, o kadar. Onun haricinde tamamen 15000 ile aynı.