hocam ben araç talep etmedim açıkçası, ancak size şöyle bir tavsiyem olabilir, servis süresini kısaltmaları için baskı yapabilirsiniz, benim aracı 14:30 da vermiştim ertesi gün 16:00 gibi aradılar araç hazır diye, öyle 2 gün sürecek bir iş yok yani
Dostum aracı Salı sabah 8:30 da teslim ettim, ikame araç var mı dedim, benzinli bir octavia verdiler (yeni nesil 1.0 tsi 115 beygir olan, kullanması keyifli gayet güçlü, dizeldeki torku aratmadı ama 8 litrenin altında da yakmadı) ertesi gün saat 9 da aracı teslim edeceklerini söylediler. akşam 5 te aradılar, 5:30 a kadar aracınızı teslim alabilirsiniz diye ama uzaktaydım, alamadım. işim gereği aracı çok kullanıyorum o yüzden ikame araç istemiştim zaten. ertesi sabah gittim aracım yıkanmış hazır bekliyordu.
Motor soğutma sıvısı güncellemesinin de tam olarak ne olduğunu öğrendim. 2016-2015 rapid tdi lerin %10 luk gibi bir kısmına kullanılan antifriz pompaya ilerleyen zamanlarda aşındırarak zarar veriyormuş. 10 litre saf suyu 2 defa değiştirerek ve devir daim yaparak bu sıvıyı temizleyip yerine yeni zararsız antifriz ekliyorlarmış.
Servis biraz kalabalık ama iyi ilgilendiler. 15 bin bakımı için 701 TL ücret ödedim; tampondaki birkaç çiziği de ücretsiz onardılar.
Cevabın için teşekkür ederim.