...-75 lık termostat yerine 84 lük taktirdim ısı ilk çizgiyi geçmiyor bu normal mi
İlk çizgi dediğiniz göstergede en alt kısımdaki kutucuktan bahsediyorsanız, açık trafik-sabit hızda o kısmı 88°C' lik termostatla bile geçmez.
-hava üfleme fanı soğuk bölüme getirsem yine ılık ufluyor serin olmuyor dışarıdaki havayı vermesi için bir ayar mi var
Ayarı soğuğa yani mavi kısma getirdiğinizde kalorifer radyatörünün oradan alır yine havayı. Kalorifer radyatöründeki su soğuyunca anca ılık ile serin arası üfler. Nihayetinde bir klima değil.
-önde fıs fıs eden amortisör değişecek sol arızalı gazdan ayak çekince tık diye ses yapıyor tekini değişme sorun yaratır mi
Amortisörü çifft değiştirmenizi öneririm.
-Torpido gösterge çevresindeki bölüm çıtır çıtır kırılıyor çözüm tecrübelerinizi bekliyorum.
Maalesef kronik. Karbon görünümlü kaplamalarla veya vinleks tarzı bir şeyle kaplayarak görüntünün önüne geçebilirsiniz. Maalesef yan sanayi de olsa yenisi bulunmuyor o parçanın.
öne iki lastik aldım balans iki kere yapıldı yine titreme uğultu var 80 90 da...
Akslar, rotlar, rotiller, tüm ön takım burçları, ...vs. parçalar titizlikle kontrol edildi mi? İyi bir rot-balansçı bunlarda problem varsa rot ayarı ve balans tutmayacağı için hiç işe başlamaz bile.
İYİ şoför, herhangi bir durumda, iki şoförden birinin durması, ya da yavaşlaması gerekiyorsa, \'Hak, kural\' falan demeden, ilk davranan, canının ve malının kaderini başkasının inisiyatifine bırakmayandır!