Arkadaşlar Ambition'un yetersiz ses seviyesi beni bezdirdi ve sonunda gidip bagaja Alpine Swe 815 kendinden amfili Subwoofer taktırdım. Benim açımdan şu an ses seviyesi öncekine nazaran iki kat memnun edici seviyeye ulaştı.
Mevcut hoperlörler düşük voltajda çalıştığı için sesin yetersiz olduğu seviyelerde sesi kısması, özellikle baslı müziklerde sesin yükselip alçalarak dalgalanma yaratmasına sebep oluyordu. Her bas vurduğunda, mit ve tizler kısılıyordu.
Şimdi bas görevini Sub'a verdim. yani teybin bas ayarlarındaki seviyeyi en düşük seviye olarak ayarladım. Bu durumda bas sadece Sub'dan kendi voltajı ile iş görüyor. Mit ve tizler de basa voltaj ayırmadıkları için daha yüksek, daha gür bir ses seviyesine ulaştı.
Kısacası şu an çok memnunum. Arka kapılara mit tiz taktırmaya gerek duymuyorum.
Ender elektronik bu işin ustası zaten, Kablolar kapı eşiklerinde geçiyor, bütün montaj işlemi yarım saat sürdü. 680tl işçilik dahil. Ben özellikle baslı yabancı müzik dinleyen biri değilim, halk müziği dinlerim çoğunlukla. Hangi müzik olursa olsun, arkadan davul, tranpet, bas gibi tok seslerin gelmesi akustiği önemli ölçüde etkiliyor.