Merhaba Cüneyt Bey!
Öncelikle belirtmeliyim ki, pek çok kullanıcı için Yeti insanda ha babam gezip dolaşma dürtüsü yaratan bir araç:gaz:. Yani, "Yılda en fazla 15 bin km yapıyorum" demeniz gümbürtüye gidebilir!.. Eh o zaman da "Ben bunun dizelini alsaymışım keşke" pişmanlığı yaşayabilirsiniz.
Kişisel olarak yararlı bulduğum donanım elemanları: iç gözlem sensörlü ve sirenli alarm, hız sabitleyici(sonradan montajı mümkün), ısıtmalı ön cam yıkama, kendiliğinden kararan dikiz aynaları, ön koltuklardaki ayarlanabilir bel destekleri ve bluetooth.
Benim açımdan hiçbir önemi olmayan donanım elemanları ise: lastik basınç kontrol sistemi(2 haftada bir kendim kontrol ediyorum; 5 dak. sürüyor), bi-xenon far, Led gündüz farları ve Led arka farlar.
Siz en iyisi pek acele etmeden forumumuzdaki yeti sahiplerinin yorumlarını bir süre inceleyin. Bu, daha somut bir fikir edinmeniz açısından yararlı olacaktır.
Son bir öneri; mümkünse koyu renkli döşeme kumaşına sahip bir Yeti alın. Açık renk koltuklarda oluşan lekeleri temizlemek hayli zahmetli oluyor.
Aracım 2013 Yeti greenline elegance