fotoğraftan anlaşılabildiği kadarı ile sizce bagaj kapığı tamir edilirmi? yoksa değişmesimi daha sağlıklı olur? Babamın aracına da bu şekilde arkadan çarpmışlardı, çarpanın sigortası yoktu tanıdığı ustaya götürdük. Aracı teslim aldık kullanmaya başladık arka park sensörlerinde sorun olduğunu gördük, rıza gösterdik şimdi 2 aylık arabayı servisten teslim aldıktan sonra bir yerinde çalışmama sorun görürsem üzülürüm.
Geçmiş olsun. Marketten elma alır gibi ehliyet dağıttıkları için bu ve benzeri kazalara şaşırmıyorum artık. Yaralı ve ölü olmaması sevindirici. Cana geleceğine mala gelsin.
Bagaj kapağı bence tamir olmaz, ancak sigorta buna diretebilir. Bazen çok pis eksperlere denk geliyorsunuz, yok onu vermem yok bunu yaptırmam vs. diyebiliyor. Eğer bu gibi bir durum olursa orijinal parça isteyip farkı cebinizden ödeyebilirsiniz. Sacı yeniden bükmektense değiştirilmesi daha iyi.
Aracınız yeniydi, forumdan takip etmiştim. En sevdiğim renk bir de. Siz çok iyi sürseniz dahi gelip birisi çat diye vuruyor işte. Tekrardan geçmiş olsun. Ben de Ankara'da yaşıyorum ve buranın trafiği de artık İstanbul gibi karmaşık. Öndeki ile takip mesafemin 50 m olması gerekiyorsa arkadakinin çarpma ihtimaline karşı 75 m bırakıyorum ki önde kaçacak alanım olsun diye. Bu sayede 4 tane kaza atlattım ucu ucuna. İnsanımızda sinyal vermek, takip mesafesi, şerit değiştirme gibi kurallar tam oturmadığından bu durumları sık sık yaşıyoruz.