0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
A7 octaviam olsa kesinlikle cms794 takardim.Oem vrs jantini da cms uretiyor zaten. Yapilan anlasmalar geregi aftermarket satislarinda birebir aynisini satamiyorlar ancak bunun gibi cok benzerini satiyorlar
Sankim biz bu janta bayağı bir önce bakmıştık:dede: Sen göndermiştin sanırım bir ara fotosunu...
Fiyat bilgisi olan var mı
Webde aratınca 5X112 için takım 1100 TL gibi fiyatlar var.Bide ikinci el interlagos bakayım derken bunu gördüm, adam ne yapmış http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-orjinal-interlagos-18-sifir-jant-lastik-267045295/detay
Bu CMS jant modelini ben bayaa bi önce yüklemiştim foruma. Sanırım 18'' VRS jantı arayan bir üye içindi.Normal jantla çelik jant arasında artık bir fark yok. Eskiden teneke br jant ve üstüne pastik kapak konulduğu için çelik jant kavramı ortaya çıktı. Amaç tamamen görsellik ve biraz olsun sağlamlıktı. Şimdilerde hemen her araç zaten alaşım jantla geliyor. Kara jant olmadığı sürece aracınızın üstündeki jantla piyasa da satılan alaşım jantlar arasında aslında bir fark yok.Aracınızın benzin depo kapağı içinde kullanılabilecek jant-lastik ölçüleri yazar. A7 de 16-18 aralığında jant kullanılabilir bir sıkıntı yaşamazsınız.Piyasa ve malum sitedeki jantların %90 u replica tabir edilen orj jantların taklididir. Üretimi tabiri caiz ise yan sanayidir. aralarında kaliteli olanları olsa da çok kalitesiz olanları da mevcuttur. Bunların üzerinde marka yazsa da fiyat aralığı 900-1500 TL arasındadır. Bu fiyata 0km OEM bir jant bulmanız çok zordur. Biraz daha pahallı olsa da CMS gibi bir çok markaya OEM jant üreten firmaların jantları tercih etmekte fayda olabilir. Servise hiç bulaşmayın %100 kar koyup jantları size satarlar.