0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Skoda orginal product olduğunu sanmıyorum.Olsa bile servislerin haberi yok bu tarz ekipmanlardan
Paypal ya da kredi kartı ile alışveriş yapabilirsin, bizim forumdan çok sayıda alışveriş yapan oldu bir sıkıntı çıkmadı şimdiye kadar. Ben Paypal ile almanı öneririm.
Spoilerin orijinal Skoda ürünü olduğu yazıyor superskoda'da("genuine Skoda Auto,a.s. product" denmiş); parça numarası da verilmiş: 3V5827933GRU 2. ürün ise orijinal değil, Milotec firmasının ürettiği bir ürün. Zaten uzmanlık alanları da bu tarz ürünlerdir.
Ödemeyi kredi kartıyla mı yapıyoruz ? sormak istediğim güvenli bir site mi
Hocam ben skodanın orjinal aksesuar sitesinde görmediğim üründen pek emin olamıyorum.Kendi sitesinde yok daha ürün.http://eshop.skoda-auto.com/cz/en/b2c
yeni superb siparişi yurt dışına verildi 2 adet birini montajlıcaz birini kalıp olarak yan ürün yaptırcaz aynı şey yeni fabia spoyleri içinde gecerli olacak
Sipariş ettiğiniz Spoiler'den sizden satın alma şansımız var mıdır ? Yurt dışı vs uğraşmak istemiyorum
tabiki alabilirsiniz neden olmasın
Aracıma Spoiler taktırdım. Henüz çok yeni çıkmış. Şeklini şemalini Sportline'dekiyle karşılaştırdım. Birebir aynı çizgiler. Beyaz renk aracıma siyah renk takdırdım. Pleksi plakalık ile birlikte çok güzel uyum sağladı. Fiyatı ise 200 TL.