0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Önce cezayı ödeyeyin. İndirimden yararlanın. Olurda davayı kaybedersiniz fazla ödememiş olursunuz. İtiraz dilekçenizde somut delil, fotoğraf video, yol çalışması yapıldığına dair belediyeden alınma belge vb. Ekleyin. Ödendi makbuzunu da ekleyip iade talep edin..
Geçmiş olsun. Ben bizim mahalledeki fahri amcayı bir yakalasam varya acayip hayallerim var onunla ilgili ama önce bir kulak ve göz muayenesine götüreceğim Haksız yere o yazıyor, mahkemeye veriyoruz onlarda iptal etmiyor, deli olmak üzereyim.
Abicim acima itiraz et, ciddi sekilde iptal olma ihtimali var.O fahriler az delikanli olsa yazdiktan sonra gelir yanima ahanda yaziyorum der o saatten sonra kim kime ne yaziyomus goruruz iste..
Acaba odeme yapilmasi durumunda cezayi kabul etmek anlamina gelir mi sonradan trafik mahkemesine verildiginde o zaman etkisini yitirir mi bu arada ne belge varsa foto felan ekleyecegim bugun bile baska araclari ordan gecerken goruntuledim cogu serit degistieerek geciyor olasi mahkeme kaybetme durumunda masraf cikar mi nette trafik mahkemesine acilan davalar 1 lira deniliyor bu konuda bilginiz var mi