0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aynen öyle sonuçta çakar lamba deniyor fakat çakar lambalar ile alakası yok sadece normal bagaj üstü lambasının 3 veya 4 kez arka arkaya yanması olay, bu göz almaz almasını ister miyim isterim arkamda son anda duran araba görmekten bıktım açıkcası ben bile arkadaki araçlar yüzünden öndeki araca iyice yaklaşmak zorunda kalıyorum malesef bir çok arkadaşımızda bunu yaşıyordur özellikle istanbul'da
Takip mesafesi bırakmayan , tampona kadar giren sürücülerden ben de tedirgin oluyorum.Geçenlerde ışıklarda bu yüzden birsi arkadan çarptı Allah'tan bir şey olmadı araca, ama bende fobi oldu bir süre, sürekli gözüm dikiz aynasında, telefonla yazışan konuşanları görünce şerit değiştiriyorum, takip mesafesi bırakmayanlardan kaçıyorum. Lütfen takip mesafesi bırakın.
Hocam benim araca arkadan çarpan hanım makul birisiydi ve telefon ile meşgul olduğu için beni geç fark ettiği ikrarında bulundu. Belki Çakar fren faydali olabilirdi, belki beni daha erken fark ederdi.
semih bey israrcı ama bence gerekli ve faydalı bir uygulama.frene bastığınızda, daha dikkat çekiyor.şimdi yeni çıkan lüx araçlarda ani frenlemelerde 4lü flaşör otomatik yanıyor neden?ani frene dikkat çekmek için.arkamdan gelen sürücü yolun ortasında park edeceğimi düşünmez sanırım.