Walla,herkeşler (!) 2. el fiyatlarından yakınıyor. Bir örnekle açıklayayım Ben 2006 Martında Fabia I SW Ambientin peşin fiyatı 26.140 TL idi.Ek ilaveler.(Kırmızı Kapı lambaları-org. sisler ve org.anahtarı.Alt karter koruma sacı,arka geri vites ikaz sistemi)bana 27.050 TL'ye anahtar teslim mal olmuştu. O tarihte bana Octavia ambient 1.6 MPI' yi 27.200 TL ye teklif etmişlerdi.Şimdi kafamı taşlara vuruyorum o ayrı konu. Şimdi aynısı yok ama 1.2 green Tech optimal desek 65.400 TL.(PESSSSSS) Donanımı ne dir ne değildir? açıkçası bilmiyorum ama bu gövdeye 110 BG deseler bile bu araba yokuşu doluyken ite-kaka çıkar. Oda en az ortalama 10 litre yakarak. Kısacası SIFIR' lar 10 yılda nerden nereye? üstelik son 8-9 yılın genel olarak araç kaliteleri ortada. Aşağıdaki listeyi 10 dk önce çıkarttım.
Motorsiklet motorlu (1.0 MPI) Fabia HB 42.550 TL.(El insaf) SW yok listede.Üstelik bu fiyat taban model. SW olsaydı tahminimce en 3000 TL yukarda olurdu.Gelelim can alıcı noktaya,aracımı satmaya kalksam, 52.000 km de 1.4lt.benzinli, 16Valf 2006 SW Beyaz Hiçbir sıkıntısı yok.Her şeyi ile adeta sıfır. Mayısta triger ve su devr-i daimi değiştireceğim, boya, darbe yok sadece sürtmeden dolayı ufak tefek ezikler,rötuşlar, sağ ayna ucundan çatlak ve 8-10 tane geçen seneki doludan biri motor kaputu diğerleri tavanda ufak darbeler var. Ne fiyat isteyeyim? Genel eğilim millet ölmüş eşek (afedersiniz) arıyor, gerçekten ederi nedir?
Valla bugün fabia 1 sedan sıfırı olsun allah canımı olsun başka arabaya bakarsam.yerim şimdiki arabaları efsane efsane yada reno 19 1,6 sıfır olsun direk alırım renonun başka rabasına bakmam.ama hala 2007 sedan fabiamı çok seviyorum benim gözümde sınıfında tek.millet tutturmuş bi boya takıntısı sırf bu yüzden km sahtekarlığı başladı çoğu kişi muayeneye girmeden km düşürüyor biçok kişi km düşürülmüş arabaya biniyor haberi yok
Aynen katılıyorum. km. si zaten yüksek araçlarda olmazda, benimki gibi genel olarak kullanıalmayan araçlar dışında, mutlaka resmi servislerde sorgulanmadan alınmamalı.