0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Rapid'i Rapid yapan sedan kasasıdır, spaceback, fabianın alternatifi olabilir ki Fabia zaten skodanın vitrin modelidir...Yani rapid sedan derim ben...
Selam arkadaşım ,Öncelikle Öncelikle şimdiden hayırlı olsun bende Ocak ayında Rapid spaceback kırmızı renk1.2 DSG otomatik şanzıman aracımı aldım Çok doğru bir karar verdigimi düşünüyorum. Polodan sonra Rapid spaceback Golf sınıfında ama Golften daha üstün olduğunu düşündüğüm bir araba Tabii fiyat olarakta golden 10.000 TL daha ucuz yol tutuşu motor performansı ve otomatik şanzıman vites geçişleri çok başarılı bende iki çocuklu bir aile reisi olarak Sedan yerine Spice Belek modelini tercih ettim doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum size de tavsiyem Spaceback almanizdir.
Evet octavia da var optimal versiyon ama rapidde yon. Rapid spaceback çok hoşuma gitti ama octavianın da adı yeter. Bakalım önce kendi aracımı satayım elime biraz nakit alayım sonra karar vereceğiz artık. Octavianın en boş paketi ile rapidin en dolu paketi aynı fiyat. Kafamızı yoran bu...