Şimdi bir kere böyle bir saçmalık olamaz,belli ki sizin aracı eşe dosta peşkeş çekmişler,size de ellerindeki araçlardan birini kakalamaya çalışmışlar. Yersen hesabı. Yapmanız gereken ilk şey,duruyorsa aracı sipariş ettiğiniz gün size verilen teklif kağıdını Yüce'ye mail atmak,ve gerekli açıklamayı yapmak. Size getirilen aracın istediğiniz araçla uzaktan yakından alakası olmadığını,aynı özelliklerde gelmiş veya gelecek olan bir araç var ise o aracı,sizin sipariş ettiğiniz ve anlaştığınız fiyattan almak istediğinizi,ayrıca cam filmi,boya koruma,kauçuk paspas gibi hediyeler istediğiniz,aksi halde tüm hukuki yollara başvurarak zararı firmadan tahsil edeceğinizi belirtin. Sakın kabullenip tamam bari bunu alayım demeyin,onları ödüllendirmeyin. Sistemde böyle bir yanlışlık olmasına ihtimal yok. Tamamen satış temsilcisi veya bayi sahiplerinin yaptığı bir çakallık,o araba eminim sipariş edildi ve geldi,şu an oralarda biryerde. Hatta belki de depoda duruyor,ya da yolda bir yerde. Siz üstüne giderseniz aa yanlışlık olmuş sizin araç geliyor diye çark edebilirler. Araba ortaya çıkabilir.Twitter,Instagram Yüce Oto sayfalarını etiketleyerek yine durumu belirtin,şikayetvar.com da da şikayet oluşturun. Bayiyi sıkboğaz edin,yüceyi bol bol arayın,sizi farketmelerini sağlayın. He aynı durum benim başıma gelse önce o satış temsilcisini döver,sonra da mahkemeye verirdim. Üstüne bir de bu Skoda bayilerinin gerizekalı tavırları,kendini beğenmişlikleri,hiç bir şeyden anlamazlıkları başka hiç bir markada yok. Ben bu kadar markasından soğutan bir bayi sistemi görmedim. Önceden herkese Skoda önerirken şimdi uzak durun diyorum. Rezalet durumdalar,ilgi alaka sıfır. Adamlara gidiyoruz,masasına oturuyoruz,bir fiyat verecek uff puff aptal aptal hareketler. Arabanın a sından anlamayan adamları temsilci yapmışlar,bir de bu adamlara 3 aylık takvim için güvenen insanların haline bak. Yazık.