Merhaba arkadaşlar aracım nisan ayının 15-20 si gibi gelecekmiş. prestij paket manuel olarak sipariş verdiğimi daha önceden sizlerle paylaşmıştım. Çevresel baskılardan ötürü siperiş verdiğim gün sunroof ekletememiştim. malumunuz bir kaç hafta önce bir kadıncağız arabasıyla takla attığında kafası sunrooftan çıkarak asfalt la aracın arasında sıkışmıştı ve feci şekilde can vermişti. Aynı hafta başka birisi de aracın sunroofundan kaza anında dışarı savrulmuştu. Bizde esasen çok istememize rağmen ve bu önyargılarımızın kurbanı olarak sunroof ekletmemiştik. Ama bugün dayanamadım gittim yinede siparişi girilmiş daha değişmez dedikleri araca allem ettim kullem ettim sunroof eklettim.
Ayrıca benim daha önce kullandığım araçlarımda hiç sunroofum yoktu. Şimdi kafamda iki soru var. Az önce bahsettiğim talihsiz kazalar sonucu yaşanan olaylar(yine de Allah korusun) her sunrooflu araçta olabiliyor mu yoksa tamamen kötü bir tesadüf sonucumu oluştu?
Diğer sorum ise duyduğum bir rivayete göre bu sunroofun altında bulunan lastik fitiller çok çabuk deforme oluyormuş. Bu deformasyon sonucunda içeriye su ya da rüzgar sesi gibi birşey girme ihtimali var mı,varsa bu fitilleri yenileyebiliyormuyuz?
Başınızı ağrıttım kusura bakmayın şimdiden teşekkürler.