0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benimde merak ettiğim birşey var,kesici her araçta oluyormu? bizim araç 6bin devir ve viteste en çok 5bini falan gördüm kesiciye falan girmedi ve boştaykende 5.300 ü gördüm ve kesici falan yoktu ortalıkta arkadaşın cliosunda vardı boşta gazı köklüyor 5bini geçince bom bom bom diye başlıyordu sonradanmı taktırılıyor bunlar?
Yeni nesil bütün araçlarda var red line bandına girdi mi keser bazen ecu kesmiyor ama. . Bu zamana kadar 2 kere kesmedi diğerlerinde kesti hep araba yardıray yaparken küt diye yığılıp kalıyor
ben boşta 5.300ü gördüm kırmızı ise 4.500den sonra başlıyor :hhh: yani az daha bassam son deviri görecekti :hanz::hanz: çarşamba araba bende olur bir deneyim bakalım
kesici deyince diğer markalardaki gibi ses yapan falan bişiler sanmayın vwlerde araç kesiciye girince ses falan çıkarmaz kesilir kalır tabiri caizse.
4300 dür o
boşuna deneme Efe 5500 den ileri vurduramazsın hem motora yazık ne gerek var.
245 dir o yanlış görmüşsünüzdür :rock1::haha::++:
heralde öyle,çünkü 4500ü aştıktan sonra yığılıp kalıyor,son gazda versem kımıl kımıl çıkıyor ben şu ses çıkaranları söylüyorum,bom bom bom diye atıyorya o olmaz heralde
inanmıyorsan çıkar gelirsin çoruma.. bi yemek yeriz çayımızı içeriz ondan sonra gösteririz ibrede 235 i.. böyle dalgaya alarak gülerek olmuyo bu iş..
diğer msjına video ekleyip cevabını vericem merak etme.. bu konuyla ilgilide video çekicem hiç merak etme..