0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evet uzak mesafeden bagaj artık kumandadan da kapanabiliyor(önceden kapanmıyordu).Kapatmak için önce 2-3 kere bagaj tuşuna basıp sonra da basılı tuttuğunuzda sesli bir uyarı sonrası bagaj kapanıyor.araca uzaktan bir güncelleme yapıldığı kesin.daha da önemlisi,bagaj eskisi gibi yumuşak kapanmıyor. sanki birden pat diye aşağı düşercesine kapanıyor.Oysa eskiden yumuşakça kapanır, sonrasında da yerine otururdu.Aynı durum sizlerde de oluyor mu?
Ya arkadaşlar napıyorsunuz uzaktan güncelleme nedir ya, öyle şeyler olur mu yapmayın etmeyin. Araç ilk aldığımdan beri o şekilde kapanıyor. Vakum meselesine gelince sıcakta tek seferde vakum olmaksızın kapanıyor çevresindeki lastikler yazın muhtemelen yumuşak olduğu için tekrar çekme yapmıyordur.
Şubat ayında.
Ben de az önce denedim, benim bagaj kumandadan kapanmıyor. Araç active donanım, onla bir ilgisi varmıdır bilmiyorum ama, kumandadan kapatmakla ilgili araç kitapçığında anahtarsiz çalıştırma olan araçlarda uzaktan kumandayla kapanabilicegi yazıyor.
Arkadaşlar konu uzar gider bende yorumumu yapmak istiyorum / 2015 Style paket var bende elektrikli bagaj kumandadan açılıp kapanıyor arabadan 150 metre uzaktan bagajı açıp kapatabiliyorum kumanda dan /// mesela kırmızı ışıkta durduk konsoldaki bagaj düğmesine bastığında bagaj açılıyor ama aynı tuş kapatmaz arabayı stop ediyorum kumandadan 2 defa tuşa basıyorum ve 2.basışımda basılı tutuyorum bagaj kapanıyor arabadan inemeden/// ben meraklı olduğum için çok Kurcalarım arabayı. Tüm açıklama yı yaptım dağılın
Hocam baya meraklıymışsınız,açtığınız konudan gördüm http://www.skodaturkey.com/showthread.php?t=35792- bilmiyorum sizin dikkatinizi çektimi ama 10 ay oldu arabayı alalı bugün gördüm. ön koltuk (Şöför Koltuğu Değil) Ön Tarafında Bir Kapak ve bölme oldugunu farkettim. işe yarar silah tabanca pıçak toz duman içinde yeri öğrendim nede olsa temizlerim artık-ben arabayı internetten videolardan ve uzaktan beğendim karar verdim. almaya bile ben gidemedim abim gitti getirdi. ben en son direksyona oturdum fırsatım olmadı incelemeye kurcalamaya
Merhaba,Cumartesi günü Superb III aracımın elektrikli bagaj kapısı, kapama tuşuna bastıktan sonra tam olarak kapanmamaya başladı.Kapı en aşağıya kadar iniyor ama kilitlenmesini sağlayan son işlem yapılamıyordu.Sanki vakumlu bir sistem var ve bu özellik çalışmıyordu.Gösterge panelinde de bagaj kapısı açık görüntüsü mevcuttu.Bu durum ikinci kez başıma geldi.İlkinde tekrar aç ve kapa işlemi yaptıktan sonra sorun tek seferde çözülmüştü.Ancak bu kez belki 10 kez aç kapa işlemi sonrası tekrar bagaj kapağı kapanmaya başladı.Şu anda normal görünüyor.Bilemiyorum benzer bir sorunla karşılaşan oldu mu? Hava ısısı ile ilgili olabilir mi ya da bagaj kilidinde arıza mı vardır acaba?Saygılarımla.İlhan ÇELİK