http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-sahibinden-temiz-skoda-fabia-274048928/detay
abime bu arabayı almayı düşünüyoruz sizce nasıl araba. 2500 TL hasar kaydı var oda kapıdan kaynaklı. Pazarlık payıda var dedi 20500 veya 21000 almayı düşünüyoruz. Sizce alınırmı sizin fikirlerinize göre aracı alalım veya almayalım diyeceğiz. Olumlu yönde olursa ustaya götüreceğiz aracı...
Hakan Bey,
Araç bana dama altı komple boyalı geldi.Sadece tavan orjinal.Dikkat edin Tavanda güneş yanığı var.Eğer motor kaputu boyalı olmasa aynı yanık izleri burada da olması gerekir.Bunun dışında sağ arka kapı komple değişecek kadar bir darbe aldıysa sağ marşpiye,orta direk ve sağ arka çamurluk kapı tarafıda kontrol ettirilmeli.Ayrıca ben alacak olsam iyi bir rot balansçıda sağ arka amortisör kulesinin ekseninde kayma olup olmadığınıda kontrol ettirir ve bagajı açar bagaj taban sacının özellikle sağ taraf kule civarında orjinal olup olmadığına,saç birleşim yerlerindeki varsa fabrikaca atılan çekomastik izlerinede dikkat ederdim.Tabi boya parlak olmalı.Bir sorun varsa boya o kesimlerde hafif pürüzlü ve mat olur. Motor kaputunu açın ön panel sacının orjinal olup olmadığına bakın.Orjinal saç parlak siyah boyalı ve fabrikaca yapıştırılan etiketler vardır.Değişmişse bu etiketler yoktur.
Birde yedek tekerlerlek yuvasının sacının bagaj taban sacı ile birleştiği yerlerde hafifte olsa katlanma izine dikkat ederdim.Şayet varsa o araçtan uzak durun.
Aracın km.'si orjinalse çok iyi, buna paralel fiyat pazarlık payıda düşürülürse bana düşük geldi.
Bence İlk önce iyi bilindik bir kaportacıya gösterilmeli alım kararı verilmeden önce ve özellikle vurguladığım noktalara dikkat edilmeli.Ben yıllar önce bir Opel record' da bu arka kule eksen kaymasından çok çektim,hababam bilya yerdi ve eksen hatası miktarına bağlı lastikler o tarafta çabuk giderdi.