Benim araçta 5.8" bolero sistem vardı torpido gözünde cd sürücülü ünitesiyle birlikte, smart link özelliği olan 6.5" bolero sistem cihazı bi arkadaşdan temin ettim (fiyatını burada söylemiyim) torpidodaki ünitede cd sürücü yok sadece sd kart takılabiliyor, uzatmadan söyliyim sistem torpidodaki üniteyle birlikte çalışıyor yani ekran yeni ünite eskisi oldumu olmuyor ikisi birbirine tanımlı olarak çalışıyor, sistem montajı kolay soketler birbirine uyumlu sadece ekranın arkasına takılan enerji soketinin (4 pinli) tırnakları uyumlu değil pin sayısı ve pin yerleri aynı, uyumlu olmayan tırnakları kesip soketi taktım sistem açıldı fakat "Bileşen koruma etkin" mesajı ekranda belirdi tüm özellikleri menüleri gezebiliyosunuz fakat sistem ses vermiyor ve ekran soluk kalıyor, sabah yetkili servise gittiğimde pc ye bağlayıp bu sorunu giderdiler artık tüm özelliklerini kullanabiliyordum fakat iş smartlink aktivasyonuna geldiğinde işler yolunda gitmedi, sebebini bilmediğimiz bi hata ile karşılaşıyoruz "FM bandı genişliği sebebiyle bu sistemde yükleme yapılamadı" gibi bi mesaj verip aktivasyonu yapamadık, servisin söylediğine göre; " bolero sistemi fabrikadan çıktığı araç şasesine tanımlı olduğundan başka şaseli araçta aktivasyon yapılamıyor" "22. Hatfadan önceki araçlarda smartlink olmadığından aktivasyonada izin verilmiyor" denildi. Ender elektroniğe sorduğumda oda olabilir dedi ama kodlama denemek lazım belki olur dedi tabi ben smartlink aktivasyon kodu orjinal olduğu için elletmedim, Pazartesi yetkili servis teknik destek alarak sorunu tam olarak söylecek çözülüp çözülemeyeceğide belli olacak, kosaca tüm özellikleri sorunsuz çalışmakta sadece smartlink aktivasyonu yapamadık, konu hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim...