Kimse zaten gidip ekrem dumanlıya söylemiş değil..şerefsizlerin soru çalarak adam yerleştirdiği mevkilerde bu bilgilere sahip olan insanlar var. Allaha şukur şimdi hepsinin kokunu kazıdılar..
Dediğiniz laflara da dikkat edin sadece fikirlerimi belirtiyorum..konuyu çarpıtmadım Ataturkçu düşünce derneğinin sol görüşlü terör orgutlerine destek verdiğini bilirsiniz eğer dediğiniz kadar bilgili iseniz bu konularda..
Hiçbir şeye kılıf uydurup içimi rahatlatmıyorum size çektiğim acıyı da ispat edecek değilim.. basın özgürlüğü diye terore destek çıkan yayınları destekleniyor bizim saf vatandaşlarımız tarafından(belki de bilinçli)...
O yüzden kusuru tek taraflı aramamak lazım..
Yahu insaf!
Bir hukumet dusunun 15 senedir bir ulkeyi tek basina yonetsin. Sonrasinda biz sorulari caldirdik, oralara yerlestiler mit ajanlarini ogrendiler. Cocuk oyunu mu bu? Peki o yerlerdeki mulakatlarin da mi sorularini caldilar? Cocuga masal anlatir gibi anlatiyorsunuz bir de. Bu anlattiginiz hikayeye inanmak icin zir salak olmak gerekir. Bastan soyleyeyim her yerde soylemeyin gulerler vallahi adama
Bak halen guluyorum. Soru calip devlette onemli yerlere gelmisler de ifsa etmisler mit ajanlarini. Gercekten bu kadar aptalca bir senaryo ilk defa duyuyorum..
Dedigim laflara dikkat etmezsem ne olur once bi onu acikliga kavusturalim? Ne olucak dikkat etmezsem? Siz kimsiniz aklinizca benim laflarima ayar veriyosunuz?
?? Dikkat falan etmiyorum efendim. Dikkat etmedigim hususta ne yapacaksaniz yapin gorelim. En azindan soyleyin iki gulelim.
Ayrica ADD nin neye destek verdigi halen konumuzla alakasiz olmakla beraber, bu iddianizi ispatlamaniz lazim. Zira ispatlayamazsaniz en yakin add ye gidip kendilerine verecegim konusma kayitlarini. Onlar dava acmaya yer ariyo zaten illaki yaparlar biseyler
Bakin sanirim idrak edemiyorsunuz ilkokul zeka seviyesinde cumleler kurarak anlatma ihtiyaci hissediyorum. Eger okuyup anlarsaniz cevap olarak "okudum, anladim" yazmanizi rica edicem.
1) Atatürkçü Dusunce Dernegi ile hicbir baglantim yoktur.
2) paralele yapilanma (veya cemaat artik adina ne derseniz) ile hic bir baglantim/sempatim yoktur.
Bu iki maddeyi anlayabilirseniz sayet, aramizdaki sevimli fikir tartismasini buralarda gezdirmekten vazgecebilirsiniz belki
Ben size acinizi ispat edin de demedim. Yayin yasagiyla da hic alakamiz yok.
Sikintimiz sudur; (tekrar ilkokul berrakliginda anlatmam gerekirse)
"Bu ulkede bir guvenlik zaafi var. buna neden olan kisi ya da kisiler kimin adami olursa olsun cezalandirilmali. Yerlerine, isini layigiyla yapacak olan (ulkenin, vatandaslarin guvenligini saglamak isini layigiyla yapmak) kisi ya da kisilerin getirilmesi.
Sonucta, bu teror olaylarinin onune gecilmesi"
Umarim yeterince acik olmustur.
Bu arada su konustuklarima dikkat etmem hususunda halen dikkatsizim. Birseyler yapmiyorsanizda en azindan bu durum karsisinda ne yapacaginizi merak etmekteyim. Aydinlatin beni gorelim...