sa arkadaşlar..aracı ilk defa uzunyolda denedim.erzurum- elbistan arası 671km ii gün içinde gidip dönüş yaptım..giderken arac full doluydu agırlık olarak.ailem olduugu için basmadım pek.ortalama 4.8 di gederken..dönerken araç boş döndüm tek ben vardım motor acılsın dedim gaza abandım biraz.sivas-erzincan arası 210 km yi gördü araba.( 1,2 tsı dsg) ayağımı gazdan çekmesem biraz daha sürat alacaktı dönüş yakııt ortalaması 6.1 ama süratli geldim o fark ettirdi biraz..uzun yolda hoşuma gitmeyen tek şey rüzgar sesi oldu..onun haricinde herşeyiyle çok iyiydi..umarım yardımcı olmuşuzdur merak edenlere...
Aracın yalıtımı sınıfına göre çok başarılı bence.
Üst sınıflar ile karşılaştırmak gerekirse örneğin Opel Astra(2015) ve Fluence göre çok iyi. Bu iki aracı da sık sık kullanıyorum.
Bende Combi olduğu için 170km den sonra sanki arka taraf savuracakmış gibi hissettiriyor bazen , fakat 17" jant 40 yanak lastikten dolayı yırtıyoruz biraz =)...
HB de böyle bir his var mı?
Yakıt tüketiminde ise istanbul içi trafikte 7lt altı hayal.. =).. Hala 7lt yi düşüremedim. Karma 6lt fln görüyorum anca.