arkadaşlar 1.4 tsi active ek olarak bolero, otomatik katlanan ayna, klimatronik, stratos jant, hız sabitleyici düşünüyorum. Sizce opsiyonlar nasıl araç bu haliyle liste fiyatı olarak styledan 11000 tl fark var.
Style donanım farkı olarak bi xenon, elektrikli koltuk, renkli gösterge ve ön park sensörü kalıyor.
Sizin tavsiyeleriniz nelerdir mantıklı mıdır sizce active almak.
Birde active kullanan arkadaşlar yakıt tüketimi olarak ne tüketiyorlar. İstanbul ve Ankara da olanlarınki daha önemli benim için
Aradaki farkı verebiliyorsanız bir üst donanım her zaman daha iyidir ama siz de benim gibi bir alt donanım alabiliyorsanız active iyi bir donanım.
Benim 3100km genel ortalamam 6.6lt Sivasta. 1700km s. Disi, 1400km s. ici.
Stratos jant, hız sabitleyici ve metalik renk istemiştim opsiyonlardan, birde istemeden ilk araçlarda elektrikli bagaj vardı. İyiki de varmış diyorum simdi. Bir de front assist standart idi, simdi sadece prestije var sanirsam.
Bolero ekran alınabilir,stratos jantlarda çok hoş duruyor, soğuk bir yerdeyseniz ısıtmalı on cam alınabilir ben almadığım için çok pişmanım, digital klima tercih meselesi,
Ben araçtan çok memnun kalacağınıza inanıyorum. Yakıt konusunda benim beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. Aracın sessizliği , yol tutuşu gayet hoş. Pişman olmazsınız.