škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Döşemecioğlu oto kılıfları hakkında

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı airyucel

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Arkadaşlar Octavia A7 style aracımıza zaman zaman bindiğimde kot kumaş boyadığı için koltuk kılıfı taktırmak istiyorum. Sizce döşemecioğlu kılıfları nasıldır? Kötü yorumda bulunan varmıdır? Kumaş cinsi nasıldır kaliteli bir kumaşmı kullanıyorlar. Aracımızın orjinal kılıfları krem renk yine krem renk istiyoruz. İstanbulda oturduğum için kumaşı görmeden dokunmadan emin olamadım. Eğer gerçekten iyi ise sizlerden kötü bir yorum yok ise Ankaya gidip taktıracağım. Oraya gidipte hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.  Kendilerini aradığımda randevu ile çalıştıklarını belirttiler. Bu arada kendi sitesinde bazı fotoğraflarda kumaşın buruşuk olduğu noktalar (özellikle yan yaraflarda) gözükmekte. Döşemesini buraya yaptıran arkadaşlarda arka kolça ve ön kolçak renk tonu farklılığı oldumu?

Nubuk kumaşta yapabiliyorlarmış. bu kumaş hakkında yorumlarınızda olursa sevinirim.

Çevrimdışı Muratk

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Ben sihayını kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım şuan çok memnunum ancak Ankara'ya gitmenize gerek yok. Siparişin verin elinize ulaşınca güdin koltukcuya kılıfları yerleştirsin.

Çevrimdışı airyucel

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Aracın ölçüsünü alan kumaşı kesen diken döşemecioğlu olduğu için ankaraya gitmek istiyorum. kılıfı kargo ile alıp istanbulda bir döşemeciye taktırırsam ve dediğim gibi bazı noktalarda buruşukluk olur ise muhtemelen takan kişi kılıfı ben üretmedimki diye bahane üretecektir düşüncesindeyim. En azından Ankara gittiğimde döşemecioğlu kılıfı taktığında bir kusur görürsem başının etini yerim orada :).

Çevrimdışı Levcho

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Ben iki yıl önce bej rengini aldım ve kullanıyorum, kargo ile Döşemecioğlu'ndan. Beklentileriniz nedir tam bilmiyorum, ancak kumaş kaliteli. Kılıfların kesimi ve dikişi kaliteli. Marka modele özel kesim/kalıp olduğu için, koltuklara maksimum iyi oturuyor. Uyduruk piyasa kılıfları gibi gevşek kalmıyor. Zamanla biraz gevşeme oluyor, ancak yıkandıktan sonra yine gerginlik oluyor. Ben kilolu olduğum için, şöför koltuğunda biraz daha fazla kayma oluyor.
Ancak, çok seçici ve üstün kalite arıyorsanız, beğenmeyebilirsiniz. Kılıf sonuçta.....

Çevrimdışı airyucel

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
nazar oto kılıf. resimlerinizi inceledim. işçilik güzele benziyor (yolcu koltuğu kafalığın altındaki iplik dikişi kötü gibi gözükte belkide resimde öyle gözüküyordur., birde lamba kenarının birleştiği noktadaki kumaş biraz eğri kesilmiş. ama genel olarak güzel) koltuğa tam oturmuş. Fakat ben deri düşünmüyorum. Kaliteli bej kumaş ile yine aynı şekilde işçilikle peki siz nekadar fiyat veriyorsunuz. Benim istediğim kumaş kendini salmasın. bir süre sonra yıkamak için koltuk kılıfı çıktığında alttaki kumaşı deformasyona uğramış olarak gözükmesin. Kayma yapmasın. Terletme yapmasın. 1. kalite bir kumaş olsun.    

Bu arada yorumda bulundum. Lütfen sen kimsinde beni yargılıyorsun eleştriyorsun demeyin. Annemde bir terzi olduğu için çocukluktan beri bazı detayları görmek bizim için normal bir şey haline geldi.

Çevrimdışı Aliservi

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Döşemecioğluna gittim taktırdım çok memnunum nubuk model daha güzel geldi bana ben normal olanı taktırdım bence gidip taktırın kendiniz takmanız tecrübeli değilseniz zor olabilir Eskişehir'den gitmiştim ben

Çevrimdışı mustklc

• Gürültülü Tidiay
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Aliservi;566222
Döşemecioğluna gittim taktırdım çok memnunum nubuk model daha güzel geldi bana ben normal olanı taktırdım bence gidip taktırın kendiniz takmanız tecrübeli değilseniz zor olabilir Eskişehir'den gitmiştim ben

ne kadar verdiniz hocam? standart bir fiyat mı yoksa arabaya göre değişiyor mu?

Çevrimdışı muratladikli

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Gözünuz kapalı alıp taktirabilirsiniz. Döşemecioğlu 1 numara bana gore

Çevrimdışı Aliservi

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: mustklc;566239
ne kadar verdiniz hocam? standart bir fiyat mı yoksa arabaya göre değişiyor mu?

Kasım ayında düz model için 200 vermiştim nubuk belki farklı olabilir ama nubuk gerçekten 10 numara olmuş

Çevrimdışı airyucel

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Döşemecioğlunda taktıran arkadaşlar
1-kılıfları taktırdıktan sonra ön kol dayama ve arka kol dayamanın renk tonu farklılığı bulunuyormu?
2-arka koltuktaki fermuarlı bölüm gergin durmuyor gibi geldi. kolçağı indirip iki taraftaki fermuarı aşağı indirdiğinizde gergin duruyormu?
3-kılıf yazın terletme yaptımı sizlerde?
 bu sorulara yanıt verebilirmi?
« Son Düzenleme: 20 Mart 2016, 20:01:12 Gönderen: airyucel »

Çevrimdışı Aliservi

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
1- Arka kol dayama zaten kılıf geçirilmiyor renk farkı benim dikkatimi çekmedi
2- Kolçak kapanıp fermuarlar çekildiği Zaman gergin duruyor
3-yazın kullanma fırsatım olmadı henüz:)

Çevrimdışı bekzdl

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Bende aracı ilk aldığımda Döşemecioğlu firmasında kılıf taktırdım aracıma , oldukça memnun kaldım kılıflar koltuklara tam oturuyor , görenler aracın orjinal koltuk kaplamaları sanıyorlar 2 sene civarı takılı kılıflar , henüz herhangi bir deforme vs. olmadı tek memnun kalmadığım kısmı ön/orta kolçak ileri-geri hareketinde kolçağa takılan kılıf arka tarafından kurtuluyor geri el yordamı ile yerine yerleştiriyorum çokta rahatsızlık vermiyor .

Çevrimdışı yusufk5757

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Bende gecen sene alip kendim takmistim. Hatta senesini doldurunca cikarttim yikatip tekrar taktim. Henuz anlayan cikmadi kilif oldugunu hatta ben bile cogu zaman unutuyorum. Yalniz emre bey on orta kolcak kilifindan bahsetmis. Bende o yok. Sonradan mi cikartti acaba orayi bilemedim

Çevrimdışı Nazarotokilif

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
    • http://Www.Nazarotokilif.com
Alıntı yapılan: airyucel;566207
nazar oto kılıf. resimlerinizi inceledim. işçilik güzele benziyor (yolcu koltuğu kafalığın altındaki iplik dikişi kötü gibi gözükte belkide resimde öyle gözüküyordur., birde lamba kenarının birleştiği noktadaki kumaş biraz eğri kesilmiş. ama genel olarak güzel) koltuğa tam oturmuş. Fakat ben deri düşünmüyorum. Kaliteli bej kumaş ile yine aynı şekilde işçilikle peki siz nekadar fiyat veriyorsunuz. Benim istediğim kumaş kendini salmasın. bir süre sonra yıkamak için koltuk kılıfı çıktığında alttaki kumaşı deformasyona uğramış olarak gözükmesin. Kayma yapmasın. Terletme yapmasın. 1. kalite bir kumaş olsun.    

Bu arada yorumda bulundum. Lütfen sen kimsinde beni yargılıyorsun eleştriyorsun demeyin. Annemde bir terzi olduğu için çocukluktan beri bazı detayları görmek bizim için normal bir şey haline geldi.

Yok onemli degil ne demek :) zaten bu döseme degil dikilirken masurasi biter vs ip kopar illaki birsey olmus olabilir döseme olmadigi icin goze carpan bi hata kusuru yok memnunum kiliftan sonucta araclar yeni zaten yapilma amaci orjinalligini kirletmeden bozmadan korumak amaç
kumaslari vs mevcut kalite acisindan gayet ustun alev lamine dedigimiz alevli laminasyon sekliyle yapilan dosemelik tarzi kumaslardan yapiliyor daha detayli bilgi icin zaten ustaylada gorusebilirsiniz  kafanizda soru vs varsa her konuda yardimci olur
05364654402 Mehmet