Telefonun şarjı bitince çok foto cekemedim.
İki gün önceden randevumuzu aldik tam saatinde gittik tam saatinde başladık. 1 saatte muhabbet sohbet ederek montajı yaptı ilker bey.
İlk fikrim; fiyat/performans oranı bence tatmin edici. Malzemenin kalitesi daha çok B sınıfı araçlarınkine yakın. Tabiki orjinal döşeme kalitesinde olamaz ama bir kılıf olduğunu düşünürsek tatmin edici. Koltukların şekline uyumu da rahatsizlik verici değil.
Yaptirmaktaki amacım temizlik sorununu azaltmak ve sürücü koltuğunda oluşacak asinmayi engellemek çünkü arac 40.000 kmde olmasına rağmen sürücü sol tarafında pamuklanmalar başlamıştı.
Ben kumaş-nubuk krem olanı tercih ettim daha sade ve kaliteli duruyor ilk bakista,vw grubunda üst pakette kullanilan bir kombinasyon zaten.
Kirlendiginde kendim söküp takarim gibi ama biraz vakit alir kesinlikle. Sadece arka koltuğun oturma kısmı sökülüp kılıf montajı dışarda yapılıyor.
Benim fikirlerim bu kadar,kullandikca extra bir durum olursa gene yazarim zaten.
Sonuç olarak benimle aynı amaçla ve beklentiyle yaptırmayı dusunenlere tavsiye ederim.
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi