Merhaba,
Yaklaşık 650 km.deyim. Evde durmak istemiyorum
Henüz alıştırma aşamasında olduğumdan önerildiği gibi eko modunda kullanıyorum. bana göre aşırı tepkisiz olduğundan bazen manuele alıp vites düşürmem gerekiyor. Ama onun dışında sakin sakin süzülüşü bizi mest ediyor
Normalde Linea'm ile makasçılara, sağ arkadan gelip öne girenlerle "oynardım". Şimdi ise "valla senle uğraşamam" diyorum
Dün lastik basınç uyarısı ile hava basayım dedim. lastiği kontrol ederken ilk çivimizide fark ettim. Hemen tamir için lastikçiye gittim. 4 lastik kontrolüde yaptırdığımda 36.larda idi basınçlar. Halbuki teslim alırkende özellikle sormuştum. 32.ye ayarlattım (depo kapağında 2.2 bar yazıyordu). Evet, araç kesinlikle daha da yumuşadı. Yeni araç alanların kontrol etmesini tavsiye ederim.
Android auto bağlantılarında bazen telefon kaynaklı sorunlar yaşıyorum. Bağlantıda sorun oluyor. Programı kapatıp açıyor. Onun dışında çok beğeniyorum.
Yine dün, iç temizlik yaptım. İlk aldığım gün yaptığım korumaları tekrarlardım. Meg. ürünleri kullanıyorum. APC ile temizledim, sonrasında Naturel Shine ile korumasını yaptım. Naturel olduğu için "kendi halinde" bırakıyor.
Bugünkü planım dış yıkama ve koruma. Yıkamacıda yıkatıp, otoparkta işlemleri kendim yapmak istiyorum. FK1000P ile korumasını yapmayı planlıyorum.
Selamlar.