[MENTION=280]wertasd[/MENTION] Doğru diyosun Abdurrahman abi de satış merkezlerinde fiyat çok değişiyor gibi yorumları görünce merak edip bir sorayım istedim. Herhalde o ciddi fiyat farkları onların kendi siparişleri ile ellerinde kalmış araçlar için geçerli onu öğrenmiş olduk
[MENTION=12474]Cncskn52[/MENTION] Yorumunuz için teşekkürler. Hani elektrikli koltuk ile birlikte koltuk havalandırma gibi özellikleri bir alma zorunluluğunu eklersin anlarım da iç aydınlatma ile aracı çalıştıran bir sistemin bir tutulması kadar garip bir şey olamaz bence. Bu ışıklandırma bildiğim kadarıyla aracın devrine göre değişim göstermiyor. Yapılmış araç var mı bilmiyorum. Konsolda zarif,aracın devrine göre otomatik değişim gösteren ve ayarlanabilir ledlerin olması benim uzun zamandan beri arabalarla ilgili hayallerimden biridir. Hadi bunu hepsini karşılamasa da zarifliğine diyecek tek bir kelime yok. Anahtarsız çalıştırma bana göre malesef gereksiz bir özelliktir. Buradan bizi 2500 lira daha vermekten son anda kurtaran Skoda yetkilisi,mühendisi artık kim karar veriyorsa ona teşekkür etmek istiyorum.
Kazasız belasız hayırlı cumalar..