škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Sonradan hız sabitleyici taktırmak

Akın55 · 35 · 19731

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı rencber

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Konyada bu işi yapan varmı arkadaşlar bilginiz varmı

Çevrimdışı **SEMİH**

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: rencber;568658
Konyada bu işi yapan varmı arkadaşlar bilginiz varmı

Orjinal aktivasyon gelmiş 2015 ve sonrasına fakat aliexpresste 80 dolara bile kol bulabilirsiniz octavia için.

Çevrimdışı rencber

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: **SEMİH**;568670
Orjinal aktivasyon gelmiş 2015 ve sonrasına fakat aliexpresste 80 dolara bile kol bulabilirsiniz octavia için.

arkadaş ne demek orjinal aktivasyon anlamadım bize ne gibi faydası var

Çevrimdışı **SEMİH**

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: rencber;568778
arkadaş ne demek orjinal aktivasyon anlamadım bize ne gibi faydası var

Servis harici taktırsanızda aktif edilemiyor yani kullanamıyorsunuz. Yapan yerler var mıdır araştırmadım doğrusu.

Çevrimdışı rencber

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: **SEMİH**;568780
Servis harici taktırsanızda aktif edilemiyor yani kullanamıyorsunuz. Yapan yerler var mıdır araştırmadım doğrusu.

konyadaki servis 2400 tl istedi konmar hız sabitleyici için

Çevrimdışı **SEMİH**

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: rencber;568781

Rapid için parça fiyatı 1000 tl demişti, galiba bodrum servisiydi.

Çevrimdışı Dre42

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: rencber;568781

Parçanın fiyatı 900 lira civarı yapılan şerefsizlikten başka bişey değil konmar sizi bişey bilmiyor diye düşünerek denk gelişe satmaya çalışıyor onu max 1000 liraya halledersiniz..

Bana da montaj dahil 100 lira olan park sensorunu 550 liraya satmaya çalışmışlardı.

Çevrimdışı rencber

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Dre42;568784
Parçanın fiyatı 900 lira civarı yapılan şerefsizlikten başka bişey değil konmar sizi bişey bilmiyor diye düşünerek denk gelişe satmaya çalışıyor onu max 1000 liraya halledersiniz..

Bana da montaj dahil 100 lira olan park sensorunu 550 liraya satmaya çalışmışlardı.

skodanın servis ve aksesuar yedek parça ücretleri vw ye göre yüksek vede yaygın deyil mesela golf7 ye cruise control taktırmak  daha hesaplı

Çevrimdışı Dre42

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: rencber;568794
skodanın servis ve aksesuar yedek parça ücretleri vw ye göre yüksek vede yaygın deyil mesela golf7 ye cruise control taktırmak  daha hesaplı

Fabia 3 aracıma parça kodu ile sorduğumda 865 lira fiyat verdi yüncüler.2400 liraya acc ekliyorlar nerdeyse.

Çevrimdışı chnkty

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
2015 model Optimal DSG aracıma hız sabitleyici taktırdım. 2000 km kadar da kullandım, sorunsuz çalışıyor.

İstanbul'da Avek'te taktırdım. Serviste takıldığı için garanti kapsamında bir sıkıntı yok. İlk defa taktıklarını belirttiler, şaşırdım açıkçası. İlk defa olmasından dolayı araç 2 gün serviste kaldı. Başka biri yaptıracak olsa aynı gün hallederler büyük ihtimal.

Çevrimdışı Akın55

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Ne gibi işlemler yaptılar acaba. Bir de ücreti ne kadar?

Çevrimdışı chnkty

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Akın55;571639
Ne gibi işlemler yaptılar acaba. Bir de ücreti ne kadar?

Sinyal ve silecek kolu birlikte tek parça halinde direksiyon altında bir göbeğe bağlı. Bu parça yenisi ile değişti. Direksiyon ve airbag çıkarılarak yeni parça eskisi ile değiştiriliyor ve yazılım ile kodlaması yapıldı. Eski parçayıda kutunun içinde verdiler:)

Parça fiyatı 790 civarı idi. İşçilik ile 950 dediler, 900e indiler.
Pahalı ama isteğim bir aksesuar olduğundan ve servis kayıdı altında ve garantili olması için bu meblağı gözden çıkardım.

Çevrimdışı rduran

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: chnkty;571643
Sinyal ve silecek kolu birlikte tek parça halinde direksiyon altında bir göbeğe bağlı. Bu parça yenisi ile değişti. Direksiyon ve airbag çıkarılarak yeni parça eskisi ile değiştiriliyor ve yazılım ile kodlaması yapıldı. Eski parçayıda kutunun içinde verdiler:)

Parça fiyatı 790 civarı idi. İşçilik ile 950 dediler, 900e indiler.
Pahalı ama isteğim bir aksesuar olduğundan ve servis kayıdı altında ve garantili olması için bu meblağı gözden çıkardım.
Parça kodlarını da paylaşır mısınız? Bîhaber olan servislere parça koduyla sorayım.

Çevrimdışı chnkty

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: rduran;571652
Parça kodlarını da paylaşır mısınız? Bîhaber olan servislere parça koduyla sorayım.

Ürün kodu: 5E0 054 690A Bir tek bu parça alınıyor.

Aksesuar listesinde de mevcut.

Çevrimdışı rduran

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: chnkty;571698
Ürün kodu: 5E0 054 690A Bir tek bu parça alınıyor.

Aksesuar listesinde de mevcut.

Peki aracinizada çok fonksiyonlu direksiyon var mı? Yani eski silecek kolunuzda yol bilgisayarı düğmeleri var mıydı?   Yeni kolda var mı bu düğmeler? Benim araçta çok fonksiyonlu direksiyon yok. Bu iki direksiyon tipi arasında silecek kolundaki düğmeler farklı diye biliyorum. Onun için soruyorum.