merhabalar hocam, öncelikle pek zarar edeceğini sanmıyorum. aslında aldığın her arabada zarar edersin ekonomik olarak. çünkü atıyorum 50bine aldığın arabayı 2 sene sonra 50bine satarsan o paranın o anlık değeri farklıdır falan filan. fakat sen karda olursun muhtemelen. aracını 5 sene sonra aldığın fiyatın üzerine satacağını düşünüyorum.
1.2 tsi dsg 90 beygir kullanıcısıyım. çok sportif sürüş sevmiyorsan, çok sert kullanmıyorsan, ani sollama işlerine girişmeyeceksen 1.2 tsi çok rahatlıkla yeter diye düşünüyorum senin için.
yalıtım durumu iyi. 130 km hızla dahi rahatsız edici bir ses olmuyor içeride. rüzgar sesi falan almadım ben pek. yakıt konusunda 1.2 tsi dsg sahibi olarak istanbulda çok yoğun trafiğe girersen 9-9.5 seviyelerinde gezersin yoksa 8 civarına inersin diye düşünüyorum. kendi adıma araç daha 1000kmyi yeni devirdi 19kmh hız ortalamasıyla 9.2 şu an yakıt. 44km ile 6.7 falan. bu önümüzdeki 1000 km içinde daha da düşer, motor yeni açılıyor. uzun yolda 4.5leri görürsün. şehir içi 8 civarına sabitleneceğini düşünüyorum.