škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Fabia III Genel Soru Cevap

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı canasss

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Teşekkür ederim sayın levcho.dediğin gibi sanki macunla sıvanmış gibi.bu olaylar milleti paranoyak yaptı.

Çevrimdışı Fabiş

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
[MENTION=14516]canasss[/MENTION] aynen dogru tabir paranoyak :) bende sıfır aldığım aracıma saga sola mi cekiyor gibi suphe ile yaklasiyordum.macun gibi yerlerde dikkatimi çekti sonradan kuruntu yapmaya gerek yok diye düşündüm normal oldugunu görünce. Malum bayiler servisler uckagitcilikta zirve yaptigi icin insanlar acaba olabilir mi diye yaklaşıyor

Çevrimdışı canasss

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Arkadaşlar size bir şey daha sormak istiyorum.bugün sabah aracı çalıştıırken bir şey dikkatimi çekti.direksiyonu sağa sola çevirirken direksiyondan çok hafif sürtme sesi,sanki elini kumaşa sürtersin inceden bir ses gelirya onu gibi bir ses geliyor.ne olabilir acaba dikkat ettim yolda giderkende ses var.ama çok az bir ses.yeni araç alanlar bunun gibi bir şey başınıza geldimi acaba...

Çevrimdışı SKODAFABIA3

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
[MENTION=14516]canasss[/MENTION] korkulacak bisey yok butun arkadaşlarımızın aracında vardir dikkatli dinlerlerse.benim arabamda da var bu ses ama sessiz bi ortamda sag sol yaparken hissediyorum.

Çevrimdışı canasss

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: SKODAFABIA3;598991
[MENTION=14516]canasss[/MENTION] korkulacak bisey yok butun arkadaşlarımızın aracında vardir dikkatli dinlerlerse.benim arabamda da var bu ses ama sessiz bi ortamda sag sol yaparken hissediyorum.

Ne bilim daha önce böyle bir ses yoktu bugün başıma geldi canim sikildi. sıfır araç alınca kusursuz sessiz bekliyor insan

Çevrimdışı SKODAFABIA3

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: canasss;599010
Ne bilim daha önce böyle bir ses yoktu bugün başıma geldi canim sikildi. sıfır araç alınca kusursuz sessiz bekliyor insan

Haklısiniz insan sıfır alınca en ufak seste canı sıkılıyor.Mekanik seslere kulak verin onlari araştırın tabiki.ama malum kış mevsimindeyiz aracın sagindan solundan ses duyarsınız canınızı sıkmayın buna her araba sıcak soguk degisiminden dolayi trim sesi yapar.

Çevrimdışı Firzen

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: SKODAFABIA3;599012
Haklısiniz insan sıfır alınca en ufak seste canı sıkılıyor.Mekanik seslere kulak verin onlari araştırın tabiki.ama malum kış mevsimindeyiz aracın sagindan solundan ses duyarsınız canınızı sıkmayın buna her araba sıcak soguk degisiminden dolayi trim sesi yapar.

Direksiyon elektronik olduğu için bahsettiğin şey elektronik sistemli direksiyonu olan araçlarda olur. Çok kısık bi ses değil mi vızzz şeklinde

Çevrimdışı SKODAFABIA3

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Firzen;599235
Direksiyon elektronik olduğu için bahsettiğin şey elektronik sistemli direksiyonu olan araçlarda olur. Çok kısık bi ses değil mi vızzz şeklinde

Direksiyonu döndürürken hafif surtunme sesi şeklinde sanırım ayni sesten bahsediyoruz

Çevrimdışı smtcglr

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Evet o ses bende de var ki nerdeyse tüm arabalarda var sanki o yüzden pek umursamadım

Çevrimdışı jackalcarlos_18

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Araç durma halinde manevra yaparken City mode denilen elektronik destekli direksiyon konumuna geçer, lastikler vertikal hareket yapmadığı için zor döner, Fabiş bunu bilir bu nedenle Hidrolik direksiyon ötesine geçer elektronik olarak size yardımcı olur ki zaten çok düşük hızlarda ya da durur pozisyonda direksiyonun çok yumuşadığını hissedersiniz. Ahanda bu ses onun sesidir işte. Sorun yok Fabiş iş başında:) [MENTION=14289]smtcglr[/MENTION]  [MENTION=14528]SKODAFABIA3[/MENTION]  [MENTION=14516]canasss[/MENTION]

Çevrimdışı SKODAFABIA3

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: jackalcarlos_18;599267
Araç durma halinde manevra yaparken City mode denilen elektronik destekli direksiyon konumuna geçer, lastikler vertikal hareket yapmadığı için zor döner, Fabiş bunu bilir bu nedenle Hidrolik direksiyon ötesine geçer elektronik olarak size yardımcı olur ki zaten çok düşük hızlarda ya da durur pozisyonda direksiyonun çok yumuşadığını hissedersiniz. Ahanda bu ses onun sesidir işte. Sorun yok Fabiş iş başında:) [MENTION=14289]smtcglr[/MENTION]  [MENTION=14528]SKODAFABIA3[/MENTION]  [MENTION=14516]canasss[/MENTION]

Arabama bir kez daha aşık oldum bu nasıl güzel izahtir :)

Çevrimdışı smtcglr

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Böyle anlatım ne gördüm ne duydum. Teşekkürler  :gut::clap::adm:

Çevrimdışı jackalcarlos_18

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Rica ederim beyler maksat bilgi paylaşimi. Bu arada yeri gelmisken burdan da yazayim herkese Nokian 185/65/15 88T WR D4 kış lastigini öneriyorum şiddetle.

Çevrimdışı canasss

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Araç durma halinde manevra yaparken City mode denilen elektronik destekli direksiyon konumuna geçer, lastikler vertikal hareket yapmadığı için zor döner, Fabiş bunu bilir bu nedenle Hidrolik direksiyon ötesine geçer elektronik olarak size yardımcı olur ki zaten çok düşük hızlarda ya da durur pozisyonda direksiyonun çok yumuşadığını hissedersiniz. Ahanda bu ses onun sesidir işte. Sorun yok Fabiş iş başında:) [MENTION=14289]smtcglr[/MENTION]     [MENTION=14528]SKODAFABIA3[/MENTION]   [MENTION=14516]canasss[/MENTION]

Vallahi tüylerim diken diken oldu :D

Çevrimdışı A.L.P.E.R

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Bilgic;592998
Bu da katalog görüntüsü :)
Ben yapamadim baktim oyle cekmelik birsey yok biraz yuklem zorlamadim ama arkakoltuklar kalkacak gibi degil