0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Herkese Merhaba, 1.2 TSI 110 beygir beyaz Fabia ile aranıza katıldım.İlk 500 km kullanımda ortalama 7.1 litre sarfiyat , şehirler arası düz yolda 5.5 lara kadar indi.Aracın güven veren bir yapısı,hızlanma,süspansiiyon ilk dikktaimi çeken şeyler aynı zamanda accent blue kullanıyorum.ilaveten kasko 1134 tafik ise 640 civarında tuttu.aklıma takılan ise-araç ilk açıldığında kesik kesik bir elektronik ses gelmekte(mekanik değil) normal midir?tecrübeli arkadaşlardan bilgi rica ediyorum
Aracın silecekleri ses yapıyordu, iyi silmeyip iz bırakıyordu, Önü Bosch Aerotwin Plus , arkayıda Bosch rear A331H ile değiştirdim. Silecek değiştireceklere tavsiye ederim gayet kaliteli :ok:
Fakat yağmur sensörü varsa da düğmeler bu şekilde. Sadece kolu yukarı kaydırıp INT pozisyonunda yağmur sensörünü aktif ediyoruz. Ben aracı 2. el aldığım için acaba ekstra ekletilmiş midir diye düşünerek sensör olup olmadığını nasıl anlarız diye merak ettim. Sanırım özel olarak anlamanın bir yolu yok, test ederek anlayacağım.Cevabınız için teşekkürler.
Fabianın müzik sistemi için ekolayzır ayarı yapan var mı. En iyi şu şekilde keyf alırsın denecek bi ayar düzeni varmı ?
Alarm var mı?
Sürücü kapısında araç kilitliyken yanıp sönen kırmızı bir ışık var. O alarm olduğu anlamına gelmiyor mu yoksa?