0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar selam. Gazeteden okuduğunuz/haberlerde izlediğiniz ya da bizzat benim gibi deneyimlediğimiz üzere Ankara-İstanbul-İzmir'de geçtiğimiz günlerde toz yağmuru olmuştu. Toz bulutundan sonra da aracı yıkama fırsatım olmadı ne yazık ki. Aracın cam fitilleri bu tozla dolmuş. Camı açıp kapatınca ister istemez motorun olduğu kısma giriyor bu tozlar.Sormak istediğim soru şu. Aracı yıkayacağım zaman çamurlu su oluşacak. Kapı altında çamurlu suyu tahliye etmek için bir delik vs. varsa yeri nerede? Ben göremedim de.
Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. 2016 fabia 1.0 ambition manuel aracımı 2 ay önce aldım. Forumda biraz araştırma yaptım ama bir sonuca varamadım. Aracımın vites değişimlerinde şanzımandan çok fazla ses geliyor ''şıngırtı-şakırtı-şıkırtı'' nasıl ifade edilir bilmiyorum ama varsa konuya dair bilgisi olan yardımcı olabilir mi kronik bir sorun olabileceğini düşünüyorum yanılıyor olabilir miyim? Şimdiden teşekkürler.
Hoş geldiniz hayırlı olsun aracınız, "o ses herhangi bir sorun değil dsg nin çalışma prensibinde olağan bir ses " diyor servis ustaları. Ben aracı alalı 1.5 yıl oldu ses var oldum olası zaten herhangi bir problem yaşamadım.
üstad merak ettim. Hadi bizimki fabia tırt bir araç. Peki Passat da da bu ses geliyor mu? onda da DSG var sanırım.
Merhaba arkadaşlar. 1 senedir 2017 1.2 DSG kullanmaktayım. Belki komik gelecek bir şey sormak istiyorum. Temizlemek için bagajdaki halıflex kaplı kapak yerinden nasıl çıkartılıyor? Ortasında tutan metal ayak çok sıkı tuttuğu için kuvvetlice çekip çıkartmak istemedim. Bu sefer aynı şekilde takamayacakmışım gibi geliyor. Mutlaka bir püf noktası vardır diye düşünüyorum..
Merhabalar herkese,Biz de dün bir 2016 Fabia 1.2 satın aldık. Aldık ancak üzerinde kış lastikleri var aracın, acilen yaz lastiği almak istiyoruz. Yakın zamanda almış olan, şu fiyata aldım, şu lastiği öneririm diyen var mıdır?