0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar nasipse yakında bende Octavia dizel Dsg style paket alacağım. Alırken aracın üzerinde standart olarak ne veriliyor. Bunları yazan bir yer var mı. Teşekkür ettim şimdiden
aracımızın yakıtı bitip yolda kaldığında bidonla yakıt nasıl doldurabiliriz ? depo kapağını açınca arkasında 1 adette akıllı kilit mevcut pompa ile açılıyor el ile ittirince açılmıyor (başıma gelmedi ama kafama takılan bir soru kullanım kılavuzunda bulamadım)
Huni gibi bir aparatla halledebilirsin. Ben nette bir elemanın aseton döktüğünü görmüştüm. Orada huni kullanıyordu.
Merhabalar. Aracımı alırken servise danıştım. DSG şanzımanı yoğun trafikte rahat ettirmek adına ne yapmalıyım sorusunun cevabı şanzımanı ışıkta ve yoğun trafikte "n" modunda kullanmaydı. Start-stop'u kullansam olmuyor mu? sonuçta otomatik araba kullanıyoruz. Bana servis start-stop sadece aracın yakıt kaybı ve aküyü rahatlatır. şanzımanı rahatlatmaz. kesinlikle "n" moduna almanız gerektiğini iletti. Siz ne tavsiye edersiniz? Vitesi "n" konumuna alıp start-stop özelliğini de kullansam daha mı iyi olur? Fikirleriniz ve tavsiyeleriniz için teşekkürler.
Arkadaşlar 19 şubatta bitecek olan trafik ve kasko poliçelerimi bu gün yenilettim . Kasko 600 tl , grupama sigorta , trafık koru sigorta 605 tl . En uygun bunları bulabildim Kasko 900 tl den aşagı yok , trafik yakın olarak var. Araç 2014 octavia
octavia a7 modeline ilişkin genel soru ve cevaplar...