Arkadaşlar Merhaba,
Forumu mümkün olduğunca takip etmeye çalıştım ama bir kez daha görüşlerinize ihtiyacım var. 2017 Model Octavia Ambition sahibiyim.
Aracıma öncelikle Hız Sabitleyici takmak istiyorum. Teknik açıdan mümkün görünüyor, servislerde yaklaşık maliyet 1200-1300 bandında derler. Bu işlemi dışarıdan destek alarak nasıl daha uygun maliyet ile çözebilirim? Adana'da yaşıyorum buradan bir usta vs önerisi olan varsa memnun olurum. Kol vb parçaları webden alan arkadaşlar adres önerebilirse çok sevinirim.
Peşin teşekkürlerimle, kazasız günler dilerim.
Kolu AliExpress ten alın derim sonra kodlamayı iyi bir vagcom cuda yaptırın
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaşlar selam herkese benimde merak ettiğim bir konu var octavia optimal cr paket alacağım allah izin verirse bu araca kendim style paketteki mercekli farı alırsam taktırabilirmiyim bir problem çıkarır mı yada far ölçüleri aynını konuda aydınlatırmısınız?
Beyniydi farlarıydı ampuluydu derken 10bin lirayı bulabilir maliyeti farı uygun fiyata bulursanız maliyeti o kadar düşürürsünüz ve ayrıca aracınızda far yıkama olmayacağı için sarı ampül haricindeki ampüllerle aracınız muayeneden kalır
Aynı sorun bende de başladı servise gittim makineye soktuklarını ama arıza tespit edemediklerini ama turbo sorunu olabileceğini bunu anlamak için turboyu sokup bakacaklarını eğer arıza varsa 8-10 bin tl arasında masraf olabileceğini söylediler ben ustaya aracıma chip tuning yaptırdığımı söyledim usta ondan da olabileceğini iptal ettirmemi ve daha sonra bakmamı önerince aracı servisten çıkardım
Bi akılı verecek arkadaş var mı yardım lazim
Ustanız işkembeden sallamış arıza kodunu okutmasan ısıtma bujisi lambasına birşey söylenemez büyük ihtimalle sorun enjektör çözümü yenisi yada revizyon edilmesiyle halledilir. Yazılım atılmadan önce aracın genel duruma bakılır ona göre yazılım atılır yada atılmaz enjektörden ise sildirmeye gerek Yok