Öncelikle herkese merhaba.Artık ben de bir Octavia sahibiyim ve foruma üye oldum.
Herkese hayırlı forumlar.
Öncelikle eleştirilerimi yapayım arama yaparken büyükçe bir büyüteç aradım ama yok,arama sonuçları çok tatmin edici çıkmıyor bir de.Belki ben acemisi olduğum içindir.
Başlık bulamadığım için buraya yazıyorum kusuruma bakmayın.
Sorunuma gelince; 2017 Octaviam 2 gündür aşırı olmayan fakat düzenli yağan yağmurda sağ kapıdan su alıyor.Tam kapının ortasına gelen bölgede su birikintisi olmuş ve usulca içeri akıp paspas'ta göllenmiş.2 kere temizledim gene oldu,fitilleri epey kurcaladım bu sabah yoktu.Sizce sebebi ne olabilir?Yarın servise gideceğim ama önden sizden bilgilendirme alayım istedim
Öncelikle herkese merhaba.Artık ben de bir Octavia sahibiyim ve foruma üye oldum.
Herkese hayırlı forumlar.
Öncelikle eleştirilerimi yapayım arama yaparken büyükçe bir büyüteç aradım ama yok,arama sonuçları çok tatmin edici çıkmıyor bir de.Belki ben acemisi olduğum içindir.
Başlık bulamadığım için buraya yazıyorum kusuruma bakmayın.
Sorunuma gelince; 2017 Octaviam 2 gündür aşırı olmayan fakat düzenli yağan yağmurda sağ kapıdan su alıyor.Tam kapının ortasına gelen bölgede su birikintisi olmuş ve usulca içeri akıp paspas'ta göllenmiş.2 kere temizledim gene oldu,fitilleri epey kurcaladım bu sabah yoktu.Sizce sebebi ne olabilir?Yarın servise gideceğim ama önden sizden bilgilendirme alayım istedim
Araç hakkındaki genel görüşümü belirtmem gerekirse:
Genel olarak anormal ses alan bir araç değil,yakıtı son kullandığım Ford'umdan daha az,genişliği mükemmel seviyede,yumuşak bir araç.Virajlarda biraz savrulacak gibi giriyor fakat başarılı çıkıyor aynı şey fren için de geçerli yumuşak kalıp tutmayacak gibi oluyor ama abs devreye girmeden aniden duruyor.Malzeme vs. fena değil f/p bakmak lazım.
Sıkıntı olarak şu an su alması var,gene sağ kapı tavan döşemesinde bir çıkma var ve cam kumandasından müzik çalarken cızırtı geliyor.İlk serviste farları kaldırttım,el freni kavramasını değiştirttim çok yukarıdan kavrıyordu.
Son olarak forumda yaptığım her işlemde yeniden giriş yapıyorum bu normal mi? Bu yazıya ön izleme yaparken bile yeniden giriş yaptım.