malesef bendede aynisi devam ediyor.hatta bir ay once garanti bitmeden sanruf tamamen degisti ic aksami .biraz kesilmis gibi hissettim ama 15 gun sonra yine ayni swsler gicirtilar gacurtular.malesef kesemedim .bence arabanin tek eksi .si bence.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu gıcırtılar benim simdiki Superb III Style oncesi uzun yillar kullandıgım 2004 model Superb I Elegance'ta ortaya cikti... Once sun-roof'tan gelen sesler (ki; bunun sun-roof raylarinin sertlesip kırılması oldugu anlasıldı ve raylar degisti) ve sun-roof'un su tahliye borularinin sertlesmesi ve catlamasi ile tavan dosemesi ve arka (sag-sol) bagaj bosluguna su akitmasi sorunlarini yasadim (borular degisti) ... Bu konu, ozellikle koyu renk araclarda, gunes altinda kalmasi nedeniyle haliyle olusuyor ve malzemeler ısı farkı ile zamanla sertlesiyor ve sıkıntı yaratıyor... Sonra da on taraftan gelen, sertlesen salincak burclarindan gelen gıcırtı sesleri... Bu sesler de, kaucuklar temizlenip silikonlaninca gecti...
Bu nedenle, yeni aracimi sun-roof'suz tercih ettim... Prestige pakette sun-roof'suz bulamadigim icin de Style aldim... Tıkırtılara allerjisi olan biriyim... Ancak, 1 yildir kullandigim Superb III'ten son derece memnunum...
Sevgilerimle