selamlar,
dün benim aracımın da tüm camlarına sunroof dahil llmuar air 80bl kodlu film uygulandı.
dün hava sıcaklığı dönüşte aracın sensörüne göre 40-41 derece idi. bu sıcaklıkta bile filmlerin işe yaradığını söyleyebilirim. sunroofun kendi sürgüsünü kapatma ihtiyacı duymadım hiç. yan camlarda da rahatsız edici bir durum olmadı. klima başlığında da bahsettiğim yanak hizamın üstünde hissettiğim sıcaklık hissi (ki çok daha düşük hava sıcaklıklarında olmuştu) dünkü 41 derecelik sıcaklığa rağmen olmadı.
film işini gayet iyi görüyor. görüşte bir kayıp yok.
benim kafama takılan tek konu var. düz yüzeylerde yer yer küçük kabarcıklar kaldı. (toplu iğne başı kadar) filmin altında hala bir miktar su kaldığı ve bunun tamamen buharlaşmasının 1 hafta kadar alacağı söylendi ve o noktaların da yok olacağı söylendi.
inşallah öyle olur. bir de ön camın bitiminde göğüslükle birleştiği yerde yani noktalı kısımlarda yer yer daha büyük kabartılar kaldı. bunlar için de aynı şeyi söylediler.
dedikleri 1 haftayı bekleyip düzelmezse bu işe aracı olan arkadaşla beraber işi yapan redmoteke ( plastidip garage 3. sanayi izmir) gidip bu kabartıları gidermelerini isteyeceğim.