0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cevap kullanım klavuzunda gizliymiş KESSY olan araçlarda kapama yapabiliyormuş :ok:
Teşekkür ederim. Evet güneşli yolculuk sonrası daha iyi yorum yapacağım. Yok aslında beklentim gibi çıktı diyebilirim, gece ışığını çok az dalgalandırıyor ama dedigim gibi cok dikkat edilince ve de rahatsız olunmayacak cinsten. Yani beni hiç olumsuz etkilemedi, bilinmesi için paylaştım. Yani filmsiz bir camın görüntüsü değil tabiki, böyle bir beklenti olmasın diye söyledim.
Hocam nasıl memnun musun filmden, güneşli yolculuk tecrübelerin bayağı olmuştur sanırım? Bir de sana şunu sorsam sen Llumar Air Blue taktırmak istediğini söylediğinde hiç dikkat ettin mi elemanların taktiği film üzerinde bir marka ya da amblem falan var mıydı? Yani kötü niyetli satıcı Air Blue diye bize çakma film taksa anlayabilir miyiz bir şekilde? Sent from my Samsung S7 Edge
MerhabaStyle paket ve elektrikli bagaj kapağı aracı olan arkadaşlar, kumandadan kapağı kapatabiliyor mu acaba?DH'de [MENTION=10974]erol[/MENTION]baser konuyu gündeme getirdi. Bende de açılıyor fakat kapanmıyor (yakın mesafeden bile)Selamlar
orta Tuşa 2 defa Basıyoruz 2. Basışımızda basılı tutuyorsunuz otomatik kapanıyor..bunların haricinde 150 mt civarı bir alandan araç kumanda ediyor uzaktan basıp bagaj kapatıp açabiliyorum 150 Mt uzaklık alıyor
Aracınızda anahtarsız çalıştırma var sanırım.
Evet geliyor.http://www.skodaturkey.com/showpost.php?p=581530&postcount=97
Sanırım bu araç prestij donanım. Ben style için sormuştum.