Canton Ses Sistemi ile ilgili bir soru olacak. Arabasında kullananlar yanıt verirse sevinirim.
Colombus + Canton Ses sistemi ile Superb alma arifesindeyim.
Prestige donanımlı olan Superb'lerde toplam 8 hoparlör standart (4 ön kapıda + 4 arka kapıda) olarak geliyor. Canton ilave ile alırsak hoparlör sayısı 12'ye çıkıyor. Yani ilave olarak ön konsolda bir adet orta ses hoparlörü + ön kapıda 2 adet hoparlör ve bagajda 1 adet subwoofer ilave geliyor. 1 adet amfi ile birlikte.
Canton ses sistemi ilavesi sadece bu 4 adet ilave hoparlör ve 1 amfi'den mi oluşuyor yoksa standart'ta yer alan diğer 8 hoparlörde değişiyor mu ? Daha üst seviye hoparlörlerle değişiyor mu ?
Vallahi Canton kullanıyorum ama hiçbir fikrim yok. Yüce Oto'ya mail atmanız hatta direk Skoda genel merkeze mail atmanız daha sağlıklı olacaktır.
Merhaba,
Aracım 2015 model 1.6 TDI DSG Prestige. Üstünde alındığı tarihdeki fiyatlara göre 20.000 TL'ye yakın opsiyon var. Güncel opsiyon değeri 25.000'e yaklaşmıştır sanırım.
Yılda 10, en fazla 15.000 km yapıyorum. Hem az km yaptığım, hem yakıt olarak çok fark olmadığı, hem de elime biraz nakit geçmesi açısından 1.4 araçlara baktım, üzerinde opsiyon olmayan Prestige araçlara 120.000 istiyorlar. Style paket xenon, elk. bagaj araçlar ise 100.000 TL civarı.
2016 22. hafta sonrası üretim Prestige paketin üstüne 20.000 TL alabilsem değerlendirecektim ama şu an bir avantjı yok gibi. Siz ne dersiniz?