Yolculuklara çok eşya ile çıkıyorsanız bu araç sizi tatmin eder. Sürüş yumuşak sizi yormaz. Yol tutuş yüksek hızlarda güvensiz. Çünkü süspansiyon çok yumuşak. Yumuşak ama gürültülü çalışıyor süspansiyon. Yalıtım açısından fiyatına göre oldukça başarılı bir araç. Bu forumda foto paylaşamıyorum mail adresinizi özelden yazarsanız yalıtım değerleri ile ilgili resim gönderebilirim. Rüzgar sesi yüksek hızlarda alırsınız. Ama diğer araçlara kıyasla çok rahatsız etmez. Yol sesi alırsınız cam ve davlumbazlarda yalıtım çok iyi değil. Bazı kaliteli cam filmleri ile bir nebze değişebilir. Davlumbazlara da yalıtım yaptırıp pirelli lastiklerden kurtulursanız bu araç Premium olur. Malzeme kalitesi size bakan taraflarda iyidir sizi üzmez ama arkaları biraz sıkıntılı. Kronik sorunları vardır. Trim sesleri sunroof sesleri, klima problemleri, camların zayıflığı, ufak tefek elektronik problemler, krom çıtaların atması, kapıların ayarlarının bozulması vb. Ne kadar ödüyorum karşılığında ne alıyorum sorusunun en güzel cevaplarından biri bu araçtır.