2 gün önce 1.4 active manuel benzinli Superb aracımı teslim aldım. Kampanyalı hazır araçlardan seçtiğim için beyaz renk ve CC+Bolero+klimatronik opsiyonlarıyla aracı alabildim. Gönül isterdi ki otomatik bagaj kapağı, cam tavan gibi opsiyonları da ekletebileyim ama mümkün olmadı. F/P olarak mükemmel bir tercih olduğunu düşünüyorum. Son aracım Freemonttan sonra manuel vites ve sedan araç biraz tuhaf gelse de aracın malzeme kalitesi, sessizliği ve performansı beni şaşırttı. Android Auto harika bir özellik. Ses sistemi premium ses sistemleri kadar başarılı. Freemont gibi bir dev ile uzunluk olarak aralarında yalnızca 1 cm var. Bagaj hacmi ve diz mesafesi muazzam. Arkada oturanlar bacak bacak üstüne bile atabiliyorlar. Yalnız bir aracın baz donanımına otomatik kapanan yan ayna, elektronik park freni, start stop, yorgunluk tespit sistemi gibi özellikler koyup, kendiliğinden kararan dikiz aynası koymamanın mantığını anlamış değilim. Araçta hoşlanmadığım tek şey 16 inch jantları. Onu da uygun bir zamanda değiştireceğim. Herkese kazasız belasız günler...