0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İSTANbul Abdullah usta. Ses sistemi yapılırken o da çıktı aradan. 1500 tlye yapıldı. Aracı aldığım yılın (2015) opsiyon listesine baktım 1350 tl diyormuş skoda o zaman. o yüzden abartı bir rakam istenmediğinden yaptırdım. daha yaptırmak istediklerim de var tabii. aslında ötvnin böyle 122000 tlden sonra sıçradığı dönemde opsiyonları böyle sonradan ekletmek de mantıklı. çünkü o sınır aştığınız anda 8-10bin tl ek vergi geliyor. bayideki hazır araca razı olduğumuz için bazı isteklerimiz olmamıştı o zaman. yavaş yavaş tamamlamayı düşünüyorum.
Kör nokta sistemi sonradan eklenebilir mi peki
Günaydın. 2. El 2015 model bir araç aldığımda istediğim takdirde garanti uzatımı yapabilir miyim. Uzatılırsa eğer Türkiye deki tüm servislerde geçerli mi
Bildiğim kadarıyla aracı ilk alan kişi garanti süresi bitmeden garantiyi uzatabiliyor. Bu uzatılmış garantiyi isterse alıcıya devrediyor. İsterse geri alıyor. Kanımca aracı alan kişi garantiyi kendisi uzatamaz. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba 2017 comfort superb sahibiyim. Bi xenon far var araçta. Far yıkama var sanırım. Ama nasıl çalışıyor tam çözemedim. Bilgisi olan var mı acabaMI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi