Merhaba ben de aranıza 2018 1.4 TSI Styl paket ile katılıyorum ay sonunda. Yeni araçla ilgili bakıyorum ancak detaylı nelere dikkat etmek lazım tarzında bişey bulamadım.
Merak ettiğim bazı şeyler var yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim.
Aracı kaza bela olmazsa en az 5 yıl civarı kullanmak istiyoruz, +3 yıl garantü uzatımı alırken yapayım mı
Alınca boya koruma olarak film öneriliyor sanırım bunu serviste yaparlar mı acaba?
Aracın orjinal bagaj havuzunu almak gerekli mi 300 liraya verior bayi, gittidiyorda 170 lira civarına sanırım halı paspas diye bişey var o yeterli olur mu?
Arka koltuğun ortasında kol dayamanın arkasındaki çıkıntı için paspas ya da vb mi almak lazım?
Gizli özellikler varmış, çok işe yarayan şey var mı, garanti bozulması oluyor mu?
Elektrikli bagaj kapağı yok bu donanımda bildiğim kadarı ile daha sonra serviste takılıyor mu yoksa ilk siparişte mi söylemek lazımdı (ben gemide gelen aracı alıyorum söyleme şansım yok), bunu taktıran var mı, taktırmak gerekir mi, maliyeti konusunda bilgisi olan var mı
İlk 1000 kmde motorun açılması için fazla gaza yüklenmemek lazım sanırım ben yaklaşık 750 km öteden aracı alıp gelecem sürüşte nelere dikkat etmek lazım?
Teşekkür ederim
Hayırlı olsun kazasız belasız ağız tadı ile kullanırsınız inşallah
-bildiğim kadarı ile ekstra garantiyi sonrada alabiliyorsunuz, bütçenize göre sonradan karar verebilirsiniz
-ben bagaj havuzuna ihtiyaç duyacak herhangi bir şey taşımadım (bagajı aşırı derecede kirletecek veya ıslatacak) o yüzden de henüz almadım
- şaft tüneli çıkıntısına paspas alabilirsiniz, oradaki halı zemini korursunuz
- benim aracımda 2017 eylül style donanım, dışarıda para verilipte açtırılacak kaydadeğer bir gizli özellik yok, ayrıca eğer olurda açtırdığınız gizli özellik olursa aracanızı ilerleyen zamanlarda servise götürmeden önce o özelliklerini eski haline getirin derim, garanti konusu ülkemizde çok hassas
-elektrikli bagaj kapağını bu sitede bir arkadaş yaptırdı resimlerini vs.. bir çok detayını paylaştı ordan bakabilirsiniz.
- ben rodaj dönemine inananlardanım o yüzden ilk 2000 km de aracı çok sıkıştırmamaya dikkat edin derim ve şunu da unutmayın, rodaj döneminde uzun yolda yapılan km nin çok önemi yok, önemli olan arabanın şehir içinde motorun farklı farklı devirlerde geçtiği bi 2000 km rodaj dönemi daha doğru ve faydalı