0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İyi geceler.Hareket halinde sürüş modunu normalden eco ya veya spor a aldığımda, kapatıp tekrar geldiğimde eski haline dönüyor. En son bıraktığımız gibi kalması için bir yöntem var mı?
Benim bildiğim yok. Düğme Sporda da kalsa normal moda döner stop ettikten sonra...
Forumu didik didik ettim fakat servislerin 1.6TDI Superb için kullandığı, yağ, hava ve polen filtrelerin parça kodlarını falan bulamadım.Bu işleri sadece ben mi kendim yapmayı düşünüyorum anlamadım.
Onu bilmiyorum hocam ancak asla iyi niyet garantisini bitirecek birşey yapmayı zaten bu denli yüksek fiyatlı bir araçta düşünmemek daha mantıklı bence varsın pahalı olsun bir yeri bir arıza çıkarsa servise bakım ücretinden kar edeyim derken 10 katını pat diye ödemek var...Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aracınızda sac motor muhafaza varmı?varsa vidaları gevşemiş olabilir,benim başıma önceki aracım octavyada gelmişti sac muhafaza vidaları gevşemiş rölantıde tıtreşimden dolayı ses yapıyordu
Valla biz öyle birşey yaptırmadık standartında da yok sanırım. Bir de öyle olsa bile bazen geçiyor sürekli yapardı diye düşünüyorum. Her iki aracı ( Octavya ve Superb) alırken bayiiden hediye olarak bu orjınal muhafazayı taktırmıştım.Çok faydasını gördüm,İstanbul şehiriçinde veya memlekete gittiğimde taş veya sert malzemelerden koruma özelliği super.