45 bin bakımı yaptırdık aracımız 1.6 TDİ DSG. 3. Kez aynı yetkili servise gittiğimiz için mi bilmiyorum parça ve işçilikte %15 indirim uygulandı. Genel bakım 990 lira idi Anahtarsız giriş çalıştırma tuşu bazen 3. Sefer de felan alıyordu onu değiştirttik. Cam sileceklerini değiştirelim dediler 2016 model aracımız Mersin de işi açığı çokta yıprandı diyemem iyi çalışıyordu 280 lira dediler üçüne kalsın dedim. Bir de arka bagaj camında bulunan fren lambasının olduğu plastik kısımdan bass müzik olunca veya mucurlu asfaltta iğrenç bir zırıltı geliyordu bunu belirttim sağolsunlar o siyah plastik kısmı komple çıkarıp yalıtım malzemesi koymuşlar ses yok şu an. Aynı şekilde kapı fitillerinden bazen gıcır gıcır ses geldiğini ilettim fitilleri bir güzel temizleyip bakımını yapmışlar. Auto Hold veya park freni bırakırken bir sürtünme sesi geldiğini ilettim ilgilenen hanfendi normal o dedi ben de normal değil ustaya söylersiniz dedim artık bir yerini mi yağladılar o da gitti araç maşallah sıfırdan farksız oldu Allah a şükür
Bir de lafı geçmişken Taksicilik yapan bir beyefendi aracını bakıma getirmiş 2017 model 148 binde aracı ve Dsg kavtaması bitmiş sordum ilk defa oldu dedi yani taksicilik için şehir içinde sık sık dur kalk yapan bir Superb Dsg 148 bin km kavraması dayanmış
Sorduğumda arabayı üzmez iyi bakarsan düzgün kuralına göre kullanırsan o da seni üzmez dedi çok memnunum aracımdan diye de ekledi
ASUS_X00QD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi