Adblue yakıta karıştırılmıyor ha, beraber koyuluyor derken aynı yere koymayın Kendi deposu ve ayrı kapağı vardır onun. Araç sıfırsa vardır zaten bir miktar. Hiç olmaması imkansız, motor çalışmaya izin vermezdi.
Kaput filmini, iyi bir film yaptırmayacaksanız hiç uğraşmayın. Cam filmini de Llumar veya Ziebart markalarından birinden yaptırın. İçi döşeme koyu renk ise çok koyu ton karanlık yapar ama açık döşeme rengiyse bir tık koyu tonda film çektirin.
İlk zamanlar nelere dikkat etmeniz gerektiğini, forumda biraz konular arasında dolaşın zaten arkadaşlar bol bol yazmış.
Merhaba,
Evet adblue ayrı yere konduğunu biliyorum
ekranda 5000 km yazıyor. Sanırım içindeki adblue ile gidecek km o. 200 km falan oldu hiç düşmedi o değer, o yüzden şüpheye düştüm.
Koyu renk içi, dediğiniz gibi en koyu yaptırmayı düşünmüyorum zaten. Önlere 1 tık daha açık yaptırabilirim hatta. Solargard yaptırabilirim. Diğer markalardan da fiyat aldım, aşağı yukarı aynı gibi zaten.
Kaput filminden vazgeçtim. Daha önce yine sıfır Leon almıştım , ona yapmıştım. Bir artısını göremedim açıkcası.
Dediğim gibi daha önce yine sofor VAG grubu araç kullandığım için az çok biliyorum. Boş kaldıkça foruma da göz gezdiriyorum.
Teşekkürler.